Jas pa celo vreme doma mislam da ne sum go razbrala pogrsno genikologot ama dobro e znaci ne e stetno i dvete zaedno
А зошто и двете? Нема фолна во премама? Прегнакер има фолна и најконцемтрирани витамини, можете од тие да пиете мислам дека се најдобри. 56 таблети и капсули едно омега едно витамини, за 28 дена, деновиве беа на попуст во зегин 750 од 950. Премама која цена е? Видете состав на двете и споредете.
Феминки, вие што пиете Флорадикс сируп - дали по отварањето го чувате во фрижидер? Јас го пијам веќе трети ден и дури сега прочитав дека треба да се чува во фрижидер. До сега на собна температура го чував во кутијата и сега си мислам дека е расипан и дека железото оксидирало...
Да, јас кога отидов кај матичната ми рече кога си дознала си требала одма да пиеш,ама јас не знаев. Зошто секако ќе ти ги даде.
Mamicki koja doza magnezium piete? Jas pijam premama duo, i plus tabletki samo Mg od 250, ama racete mi trnat. Onie magnetrans i slicni takvi ne mozam bas da gi pijam blagi se i gadni.
Јас пијам магнезиум чист, капсули на Џејмисон, а ги имам пробано и на Natural wealth, добри ми се и двете. 2 пати по 250мг дневно пијам.
a do koga gi piete premama? jas imam do nedela i do togash mi e i terminot no ako ne se porodam dali da zemam novo?