Околу 350 ден се. 30 ќесички. Има и таблети со истиот состав. Мислам нешто поефтини се. Ама не сум сигурна.
Vo aptekata vo remedika ima femibion 2 od staroto pakuvanje na akcija 2 kutii od po 30 tableti za 1600den
Има ли кај нас во аптеките витамин Б6 ама во активна форма пиридоксал фосфат? Гледам сите се пиридоксин хидрохлорид нашиве производства
Prasav vo aptrka.. Vo keicki 1 kesicka e 18 den, znaci za 30 dena 540 den. Vo apcinja se 350. Malku ima razlika vo sostavot
Женички ми треба совет,бидејќи сум бремена пијам витамини нели,е сега прашањево ми е колку време треба да има поминато од еден до друг витамин,пример пијам прво мг па фемибион2 па сидерал фолик па после пак мг...страв ми е да не ги пијам за брзо време штознам
Нема. Гуглав, ова најблиску до нас ми испадна, можеш да си ги порачаш. https://revita.bg/shop/витамин-в6-пиридоксал-5-фосфат-50-mg
Јас сум 4 ти месец следната контрола ми е за 3 недели до сега пиев само фолна киселина сидерал фолико и магнезиум. Дали можам да ги земам фемибион 2 на своја рака и да ги пијам?? До сега не сум ги користела а читам скоро сите ги користите
Jas gi zemav Femibion 2 megutoa mnogu mi ja susat ustata , sega mi vikaat da probam so Pre Mama , dali nekoj imal slicen problem da mu ja susat ustata femibion?!
Мене устата и грлото ми се суви откако останав бремена(сега сум 20+4),не сум приметила до толку дека можеби е од нив ама друг проблем немам така да си пијам доста течности и ок ми е
Jas piev i 1 sega i 2 ne sum primetila nesto posuva deka mi e ustata sega. Doduse femibion 1 piev cela god pred da ostanam trudna
Девојки која доза на витамин Д ја пиете во бременост? Сега заради ковид ситуацијава препорачуваат поголеми дози па ме интресира кои се ставовите на вашите доктори во врска со овој витамин. Јас моментално пијам 2400 единици дневно
Мојот матичен се води според крвна слика,ако треба дополна на некој вит. тогаш додавам нешто плус,инаку само фемибион,магнезиум и по потреба како што кажав пијам сидерал заради железото