Сакав да прашам инаку што е со цениве на авицена...дидимери испитување 800ден.алоо мислам дали се нормални,перење пари за време на пандемија ццццц....каде испитувате вие на клиника или приватно...како се со цени?
Na klinika, sega i fraxiparinite ke gi poskapat 0.6 ke bide okolu 260den, a bese 180. Bas da vidam na povrat dali referentnata ke ja smenat. Stom se ovie garant i clexanite ke bidat
2000 единици, претходно имав недостаток па сама си прашав/кажав дека ќе пијам, сите доктори кај што одам рекоа ок.
^ Нема, и јас ги слушнав како зборат едни докторки меѓу себе додека бев во чекална по резултати за крвна група.
Таман ке ни кажеш,а јас чекав 3 дена од авицена резултати,демек и они снемале реагенси...ако немаат зошто ги наплаќаат 800ден
Нели во фемибион еден се два вида на апчина, едните капсули светло кафеави, а другите зелени, кој кога прашувам?
И јас,прво мг после доручек одма пијам и после 30 до 40 мин можеби и 1ч ги пијам двете одеднаш фемибион
Јас ги пијам и во орвата бременост и сега пак, по состав ми се чини дека се подобри од нашиве и железото ми го држат одлично бидејки содржат и тоа.
Срцка, нели во сидералот има фолна и витамини Б6 и Б12? Мене денес ми ги препорачаа демек не правеле никакви проблеми со желудник? Ама пијам фемибион 2 и ми е страв да не претерам со дозиве. Како ги поднесуваше? И како во комбинација со сидералот? Прашокот го пиеше?
Немам никаков проблем топ се заедно комбинација,јас како што сум плачка,осетлива и што уште не хахах,супер ми се.