Od apteka mi go dadoa ovoj Mg, a na upatstvoto pisuva deka ne se preporacuva za trudnici i doilki. Sto ke preporacate, da gi pijam ili da baram drugi ili tableti?
Мила јас ги користам,не сум во мк ама тука овие ги препорачуваат. Јас задоволна сум имам земено 3 паковања,имаше акција ем на пола цена ем 2 ако купам 3 гратис
devojki imam edno prasajne imam bolki vo jajnicive dole vo stomakot doktorkata mi kasa da pijam pagnezium 250mg 12plus4 dena sme dali normalna e bolkata i dali smeam ovie kapsuli da pijam
Vie sto konzumirate seme od kopriva. Prvo go mesav vo med so limon ama vo posledno vreme me primrze stavam lazica kopriva vo.smuti. ima li medot nekoja bitna uloga dali znaete? Zelezovo mi e padnato,stoznam dali e do medot ili do nedelite sto proagaat, ama neli za zelezo treba vit c. Mi ostana nerazjasneto cumu e medot u pricava?
Јас цел живот сум анемична со исклучок во бременост, тогаш пак не сум, марфи. Медот нема некоја голема улога освен семето да биде повкусно за конзумирање. Од мое искуство најдобро е што и да земаш за железо без разлика дали се лекови или природни препарати да ги земаш навечер 2 часа после последен оброк, и да испиеш чаша цеден сок портокал или лимонада и плус вит ц.Јас само така имав ефкт иначе железото не ми се врзуваше никако во организмот.Пробај па ке видиш и самата.
Sledna nedela sum na kontrola, mesec unazad sabajle heferol so femibionot i smutito sto e puno so cveklo, aronija, kopriva,jabolko,limon,portokal. navecer heferol,b kompleks i 2-3 portokali i bas da vidam sto e efektot. Ako nema ke menjam neso
Јас ги пиев магнезиум директ со б комплекс што се како прашок меѓутоа од нив ми се гади.Докторката само ми рече да земам магнезиум апчиња. Ве молам препорачајте ми некои вие кои ги пиете ??
Jas Gi Piam Magnzium Apcijanta ot 250 po potreba bidejki imav grcevi na nozete doktorkata mi kasa da gi zemam dobri se so 1 apce mi pomina prasakot ot 400 nemi parira mi svoruva tehikardija taka da podobri mise apcijata po malata doza ot 250
Magnezan B6 Synergy Magnezium so B6 И двата се ок. Вторите подобри. Околу 450 - 60 таблети, за 2 месеци.