Е таков проблем не знам како се решава. Лајсна во кујна ок, во купатило и најмала порозност на силиконот праи проблем. А лајсна е само за украс. ... Мада, ко што е се џомити... може ич не стаил силикон другарчето, само залепил и завршил работа.
силикон марка wurth да барате. Имаат они и средство за чистење силикон ако сакате. Епоксидна фуга ќе ставите ако правите.
Мојот проблем е со плафонот во купатило.Нон-стоп е оросен со вода,капки. Незнам што е проблемот,крпите ми се влажни
Имаш влага во купатилото, и испарување. Имаш ли греење во купатилото? Или барем вентилатор инсталирајте, колку да го вади водухот надвор.
Ми треба совет очајна сум . Се греам на клима , водата што капела од климата упила во надворешниот ѕид од куќата, куќата нема изолација , живеам во гарсоњера и цела соба ми се мувлоса . Не ми кажале моиве , а и не сум видела дека нема црево надоле . Денес ставив црево да тече вода во шише големо , но веќе штетата е направена. Кажете ми со што да мачкам со што да исчистам ова како шуга се шири
Добар ден. Имам мувла во спалната купив одвлажнувач пред неколку дена. Ме интересира дали да ја избришам влагата што ја имам појавено или таа од одвлажнувачот сама ќе исчезне
Средство против мувла да се исчисти убаво и после тоа дезинфекција со вар на ѕидот па бојадисување. Дури ако е многу може и да се премалтериса. Обавезно да се реши проблемот со цревото. Направете го ова побрзо за да не дишете, многу е штетна мувлата. Ако има и на фасадата и од надвор да се среди обавезно.