Е таков проблем не знам како се решава. Лајсна во кујна ок, во купатило и најмала порозност на силиконот праи проблем. А лајсна е само за украс. ... Мада, ко што е се џомити... може ич не стаил силикон другарчето, само залепил и завршил работа.
силикон марка wurth да барате. Имаат они и средство за чистење силикон ако сакате. Епоксидна фуга ќе ставите ако правите.
Мојот проблем е со плафонот во купатило.Нон-стоп е оросен со вода,капки. Незнам што е проблемот,крпите ми се влажни
Имаш влага во купатилото, и испарување. Имаш ли греење во купатилото? Или барем вентилатор инсталирајте, колку да го вади водухот надвор.
Ми треба совет очајна сум . Се греам на клима , водата што капела од климата упила во надворешниот ѕид од куќата, куќата нема изолација , живеам во гарсоњера и цела соба ми се мувлоса . Не ми кажале моиве , а и не сум видела дека нема црево надоле . Денес ставив црево да тече вода во шише големо , но веќе штетата е направена. Кажете ми со што да мачкам со што да исчистам ова како шуга се шири