Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Владо Јаневски

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од anastasija19, 19 февруари 2010.

1. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Не дека го обожавам како пејач,ама исто така не ми е ни нешто посебно одбивен,ОК си е.Во однос на песните,повеќе му ги сакам постарите Што и да е ќе помине,И тогаш некоја будала,Не заборавај да се сетиш на мене,Чаирска романтика,Црно тиквешко,Еден бакнеж,Ваков или таков и Срце преку небото.

2. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    1.988
    Омилен македонски пејач ми е :)
    Не би можела да издвојам една песна бидејки скоро сите ми се драги,Што и да е ке помине,некогаш и негде,тајна отровна,евергрин,ако не те сакам,повторно се заљубувам во тебе......и нормално Земјо Македонска :)

3. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    браво forever young :clap: :clap: :clap:

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.272
    Допаѓања:
    36.893
    Ги обожавам песните на Владо Јаневски.Најомилени ми се: Срце преку небото,Тајна отровна и Две души и месечина.

5. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    i mene mi e najubava
    :clap: :clap: :clap:

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    И јас го обожавам Владо закон човек ми е...сметам дека е еден од најквалитетните машки вокали во нашата земја...инаку омилена ми Црно Тиквешко и Тогаш некоја будала :)

7. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    И јас му ги сакам многу песните, него не толку, ама стварно има супер песни. Најубава од сите ми е “И тогаш некоја будала“, а секојпат кога сум тажна ја слушам “Што и да е ќе помине“. :D :D

8. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    Кој не сакал, тој не знае, што е најтешко... ;)
    [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qTbur-epehI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qTbur-epehI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    човекот го слушам уште од многу мала, значи уште кога ги правеше оние спотовите на хаваите и каде уште не :)
    текстовите на песните му се прекрасни, ептен се за душа...

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    прекрасно ;)

11. Sharonn

Sharonn Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    го почитувам овој пејач,ги имам сите негови песни ,ама најубава ми е Две души и месечина..стара,а сеуште е хит(барем така мислам) :y:

12. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    go obozavam vlado premnogu...si imam i slikicka so nego sto sum srekna,krivo mi bese sto nemav od tose a go sakam premnogu zatoa resiv so nego barem da si imam edna...Samo niv dvajcata gi cenam kako peaci od mak.Najomilena...NE TI E LESNO ZNAJ,MISLIS SVETOT SE RASPADNAL,NO SEKOE LOSO ZA DOBRO E...STO I DA E KE POMINE...BOLKATA NE ZNACI DA SE PREDADES ZA TOA NE NE PLACI...ME IMAS MENE I GUSNI ME STO I DA E KE POMINE... :)

13. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    таа песна што и да е ке помине мњ тера да плачам ;(

14. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Како особова воопшто не го почитувам, многу грешна душа, многу лош карактер и човек, остава деца на сите страни, мајка ми има колешка што има син од Владо, тие сите знаат и владо, има и днк правено, но не го признава детето, е откако го дознав ова никако не го сакам. Но, тоа не значи дека не го почитувам како пејач, толку е успешен секоја чест за тоа. И навистина има прекрасни песнии прекрасен глас.

15. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Во право си Владио е едно ѓубре од човек сите викаат така.Толку нарцизоиден тип немало никаде.

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Е ова навистина не го знаев за Владо. Да имам дете и да не го признавам... нема шанси :fubar: A како пеач навистина е супер и има убави песни а најомилена ми е "Ако не те сакав"
    :*

17. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
  18. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28

секоја песна негова ми се допаѓа го обозавам премногуууууууу токму и неговиот стих ми е потпис и тоа од оваа песна :$ :$ :$ :$ :$ :$

19. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28
    искрено не ми се верува дека е така тоа мислам дека со сигурност никој неможи да го знае,не ги знаеме точните прицини ако е веке точно тоа,незнаеме како стојат работите за тоа нема друго да коментирам но морам да кажам секоја чест за него и за сите негови песни сите се која од која подобри незнам која би ја одвоила како најомилена секоја ми е мила на душата :$ :$ :$ али еве би кажала од овој ден дека сега најмногу си ја слушам се пронаоѓам вво неа :$ :$ :$ :$ :$

20. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28

убаво е што имаш слика со него јас немам ниедна а и јас си го обожавам премногу :( :( :( бар кажи ми дали знаес кога ке има концерт и каде ?