Не дека го обожавам како пејач,ама исто така не ми е ни нешто посебно одбивен,ОК си е.Во однос на песните,повеќе му ги сакам постарите Што и да е ќе помине,И тогаш некоја будала,Не заборавај да се сетиш на мене,Чаирска романтика,Црно тиквешко,Еден бакнеж,Ваков или таков и Срце преку небото.
Омилен македонски пејач ми е Не би можела да издвојам една песна бидејки скоро сите ми се драги,Што и да е ке помине,некогаш и негде,тајна отровна,евергрин,ако не те сакам,повторно се заљубувам во тебе......и нормално Земјо Македонска
Ги обожавам песните на Владо Јаневски.Најомилени ми се: Срце преку небото,Тајна отровна и Две души и месечина.
И јас го обожавам Владо закон човек ми е...сметам дека е еден од најквалитетните машки вокали во нашата земја...инаку омилена ми Црно Тиквешко и Тогаш некоја будала
И јас му ги сакам многу песните, него не толку, ама стварно има супер песни. Најубава од сите ми е “И тогаш некоја будала“, а секојпат кога сум тажна ја слушам “Што и да е ќе помине“.
Кој не сакал, тој не знае, што е најтешко... [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qTbur-epehI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qTbur-epehI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
човекот го слушам уште од многу мала, значи уште кога ги правеше оние спотовите на хаваите и каде уште не текстовите на песните му се прекрасни, ептен се за душа...
го почитувам овој пејач,ги имам сите негови песни ,ама најубава ми е Две души и месечина..стара,а сеуште е хит(барем така мислам) :y:
go obozavam vlado premnogu...si imam i slikicka so nego sto sum srekna,krivo mi bese sto nemav od tose a go sakam premnogu zatoa resiv so nego barem da si imam edna...Samo niv dvajcata gi cenam kako peaci od mak.Najomilena...NE TI E LESNO ZNAJ,MISLIS SVETOT SE RASPADNAL,NO SEKOE LOSO ZA DOBRO E...STO I DA E KE POMINE...BOLKATA NE ZNACI DA SE PREDADES ZA TOA NE NE PLACI...ME IMAS MENE I GUSNI ME STO I DA E KE POMINE...
Како особова воопшто не го почитувам, многу грешна душа, многу лош карактер и човек, остава деца на сите страни, мајка ми има колешка што има син од Владо, тие сите знаат и владо, има и днк правено, но не го признава детето, е откако го дознав ова никако не го сакам. Но, тоа не значи дека не го почитувам како пејач, толку е успешен секоја чест за тоа. И навистина има прекрасни песнии прекрасен глас.
Е ова навистина не го знаев за Владо. Да имам дете и да не го признавам... нема шанси A како пеач навистина е супер и има убави песни а најомилена ми е "Ако не те сакав"
секоја песна негова ми се допаѓа го обозавам премногуууууууу токму и неговиот стих ми е потпис и тоа од оваа песна
искрено не ми се верува дека е така тоа мислам дека со сигурност никој неможи да го знае,не ги знаеме точните прицини ако е веке точно тоа,незнаеме како стојат работите за тоа нема друго да коментирам но морам да кажам секоја чест за него и за сите негови песни сите се која од која подобри незнам која би ја одвоила како најомилена секоја ми е мила на душата али еве би кажала од овој ден дека сега најмногу си ја слушам се пронаоѓам вво неа
убаво е што имаш слика со него јас немам ниедна а и јас си го обожавам премногу бар кажи ми дали знаес кога ке има концерт и каде ?