Обично земам кога има на акција едно плус едно гратис .. така да имам 74+74 марамчиња.. Многу време ми траат и задоволна сум ...
Бекутан и едни медицински, во бела опаковка. Преубаво мирисаат, некако на мастика или карамела, а и отстрануваат баш. А Бекутан се најдобри според мене, меки на допир и убава миризба.
Becutan се предобри, ги користам, особено од камилица, а тие што се турски и содржат алкохол се за никаде
Мене ми се појавија ситни брунченца на лицето и во пределот на вратот од едни марамчиња, лубеница имаа на опаковката. Уште кога ги купив ми беа сомнителни, баш поради цената, чинеа 10ден. Кој ѓавол ме натера да ги користам ... Од тогаш, никогаш веќе не користам влажни марамчиња кои што се со мирис на јагода,лубеница итн. Само бекутан! Ми ја отстрануваат шминката, и барем не се нафрлувам.
Не сум задоволна од овие марамчиња на Дм, ги земав од немај каде и многу лош мирис имаат. Со мирис на праска демек и без алкохол.
Јас користам Ultra compact моментално со бело пакување ама неможам да најдам слика, овие веќе неможам да ги најдам а многу ми беа убави
Големи земам од Кам едни Лалин мислам се викаа доста се убави...а малечки за во ташна земам од Голден роуз,е тоа е љубов на прв поглед штета што ретко се наоѓаат и ги нема во големо паковање