Вчера случајно три различни видови на влажни марамици споредував по состав, и видов дека само во нашиот фамозен Бекутан има два видови на парабен, па можи и три беа ... Е па затоа де и се толку ,,убави,, !
Порано користев бекутан стварно се добри мана немаат, но најдов поевтини што исто така ми одговраат во Кам бебешки околку 52 ден 72 марамчиња се на акција ги намалуваа некогаш и до 42ден. Така да си имам дома 3 пакувања едно за бришење шминка, едно за чистење чевли во ходник и еддно во спална за знаете што сега гледам донесоа уште едни маку поевтино од овие што ги зимам земав и од нив ама внатре марамчињата се помали, посуви, по груби и мирисаат на сјајза садеви
Спојлер користам влажни марамици за чистење прашина и патики/чизми(какви ќе најдам дома ),а за лице не користам влажни марамици
Лицето почна многу да ми се иритира од бришење шминка со влажни марамчиња користам Бекутан,но гледам дека имало и три вида на парабрен па можеби од тоа да е иритацијата на моето лице Сакам да ги сменам,да пробам со Виолета или Памперс ? Што мислите кои се подобри за бришење шминка?
Јас ги користам "higi". Не знам која им е цената, но предобри се штом кожата на сестра ми не добива брумчиња од нив. )