Девојки ги има ли некоја користено овие? Јас си ги зедов за вадење шминка само што ја извадив шминката сум презадоволна воопшто не се како бекутанот.Лицето не ме чешаше, а очите воошто не ме пецкаа. Јас ги купив 55 денари,но некаде можеби се и поефтини. Ги има ли некоја користено и како сте задоволни?
I jas gi koristev malce poodamna...i toa za mojot bebus.Poklon mi bea,pa si rekov cekaj da gi probam.Znaci stom ne se iziritira neznata bebeska koza-ok se!
Ги користам за се` за вадење шминка, чистење патики, прашина на брзина и обавезно со мене во ташна имам мало пакување кое најчесто го користам за раце. не гледам какви се.
Ух, обожувам влажни марамчиња ..за се нешто си ги користам .. Ми се допаѓаат на Бекутан (мирисот) и Фиона
Бекутан користам, само сега дека немаше од нив зедов Памперс и некако не се убави, мали се и како посуви се
Што мислите за Виолета влажните марамчиња? Поубави се од Бекутанот оти гледам тука некаде се со цената
Мене ми се поубави, иако одамна престанав да ги користам за лице. Бекутанот ми се многу крути и далеку посуви од овие. Дури Виолета и поубаво ми мирисаат. Пробај ги, не се нешто многу разлика со Бекутан, а можеби и повеќе ќе ти се допаднат.
Влажните марамчиња Виолета му даваат повеќе свежина на лицето,а и мирисот е поприден во однос на Бекутан.Иако не ги користам извесно време, ги порепорачувам на оние што се во дилема за нив.
Никаде не мрдам без нив хахахх оние на бекѕтан највеќе ги користам.не ми ја иритираат кожата.супер се
оследно си купив влажни марамици од оние од КАМ 52-55 денари што се, убави ми се, а за лице користам исклучиво Бекутан.
До скоро и ние дома исклучиво ги користевме Бекутан, но ги видов на Виолета (бадемoво млеко) дека беа на акција две пакувања за 99 денари, па земав да ги пробам, едното за син ми во градинка, другото за дома. Пријатно ме изненадија, не гледам некоја разлика во споредба со Бекутанот, си се префрлив на Виолета, дури и повеќе ми се исплаќаат
Ма бекутан и то е то мислам.А,во врска со марамчињава..никако не можам влажни да ги речам.Секогаш водени ги викам и така во продавница кога ќе одам,секогаш му велам имате водени марамчиња? Тако иде то.
Becutan se najubavi, najubavo mirisat.. ama za sovrseno vadenje na sminka samo Lara violetovite I rozovite.... (pisuvam od tel. nemam kirilica)
Имаат прекрасен свеж мирис, со мазната страна се вади шминката а од другата рапаво е како за пилинг многу сум задоволна иако не очекував многу