Беколино ми се убави, бекутан користев порано се заситив некако, исто и Виолета користам доста периодов
изгледа само јас неможам да ги поднесам бекутан марамиците одма црвенило ми се јавува било каде да се избришам со нив, посебно на пределот околу очите, дури и подуено, нз како ги користат за мали бебенца. ги користам само оние лилјаковите од кам 72 марамици 55 ден. предобри се. интензивно 3 години само од нив купувам
Секогаш сум била скептик за тие влажни марамчиња од КАМ. Гледам во групава неколку пати сте ги спомнале дека се добри, значи вреди да се пробаат. Патем кремите и марамчињата од Бекутан и мене ме иритираат и покрај тоа што немам чувствителна кожа. Додека бебешкото масло и пудрата ми се одлични.
Најчесто користам бекутан, најубави ми се. Па ги користам за се и сешто : чистење на шминка, патики, прашина...
Jas koristam od Fiona super se i ne se voopsto skapi. Gi koristam samo za cistenje cevli,prasina i drugi raboti ama ne za kozata pa makar i racete sminka nema sansi da vadam so vlazni. Zatoa ne gledam potreba od bekutan za cistenje cevli.
Сестра ми секогаш ми вика дека јадам влажни марамчиња. За се ги користам, за лице, раци, во вц, за бришење чевли, прашина. За лицето си имам Бекутан, и само за него ги користам, за се остало користам какви ке најдам поефтини.
Becutan.Преубав мирис имаат,мнг се нежни,и ги користам за било што кога и да ми притреба намногу за шминка,чевли и сл.Мнг брзо ги трошам
http://www.alkaloid.com.mk/content/Proizvodi/Young Derm vlazni maramcinja.jpg Ги користам повеќе од една година,сенаменски се и незаменливи
Simple vlaznite maramcinja se mn.dobri za cistenje na liceto,za brisenje na sminkata i sl. Mn.sum zadovolna. A za sekojdnevna upotreba ovie na Becutan mislam deka se najubavi.
Мене бекутан некако груби ми се за лице. Затоа пред да купам влажни марамчиња разгледувам малку повеќе. Најчесто избирам марамчиња кои се меки и содржат камилица.
Dolgo vreme gi koristam vlaznite maramici na becutan, vo posledno vreme suk razocarana od nivnite proizvodi kako i od maramicite.. na dva pati mi se slucuva novi gi pocnucam mirisaat na alkohol nekoj cuden miris imaat.. od golemite pakovanja gornite suvi dolnite utop mokri, baska mi go susat liceto mi go zategaat duri. Vo potraga po novi vlazni sum od koi ste najzadovolni, no da ne bidat nameneti za race samo. Pozz