Бекутан никогаш повеќе ,ме печат очите и ми го вжештуваат лицето. Користам марамици хепи од алое вера и тие ми се супер. Не сфаќам што толку ги форсираат Бекутан .
По мене,најдобри антибактериски се Медикус Хелп. Ама,ако сакаш понежни... Нежни и погодни,а и солидно влажни се оние Лалин и 2-те врсти кои се продаваат во Кам. Јас сум задоволна и од Крин,кои се исто солидно влажни и ги има во Веро,и од оние Софтли,кои се бајагити блажни(не ја губат влажноста бргу) и погодни и ги има во Стокомак. Марката и не е многу битна,битно е да се со алое вера.
Po preporaka na clenka gu zemav Sleppy vlaznite maramici liljakovo pakovanje super bea. Veke dopgo vreme vo nasiot grad vo niedna zegin apteka gi nema kao demek gi nemalo vo magacin imaat samo so belo pakovanje. Mi trebaat drugi slicni ili isti na ovie Sleppy bez alkohol i bez miris? Preporaka za Becutan nikako
Super bea, kaj nas u grad vo edja apteka edna mi vika ke gi dobieme a odam veke nedela vreme nemaat. Deuga pak mi veli eee koga gi imase nikoj ne gi sakase...mislis ona gi prave pa pravda dele, bog da cuva. Ajde da se nadevame deka ke gi dobijat povrorno. A tie belite gi imas probano okej se ? Gledam samo deka se golemo pakovanjea ne sum gi probala
Јас ги користам на Corine, повеќе од три години ги користам, посебно за син ми и досега супер се покажаа.