Секакви сум користела, ама најбољи се Бекутан. Нема од нив поубави. Преубаво мирисаат и и даваат хидратација на кожата.
Кои ми дојдат под рака тие ги земам, нема некоја фирма што посебно ја преферирам бидејќи не вадам шминка со нив. Ако веќе морам да издвојам, би рекла Виолета
Користам бекутан влажни марамици. Прекрасно мирисаат и ја влажнат кожата убаво . Каде и да одам обавезно имам пакетче со мене. Земав пред некој ден едни друг Малиција така некако се викаа. Си викам поевтини се па да ги пробам ама воопшто не беа убави па им се вратив на бекутанот
Влажни марамици користам само за бришење на раце надвор од дома и најчесто користам од овие Многу убаво мирисаат. Гледам доста ги фалите Бекутан ама не знам дали има во мали пакувања и обично зимам од најголемите ако ми требаат во поголеми количини за на одмор на пример.
Имам проблеми со кожата и затоа не користам било какви....Бекутан се единствените кои после бришење не ми оставиле црвени флеки
Користам Бекутан најчесто бидејќи со нив ја вадам шминката,а Виолета претежно за бришење на рацете ги користам.И тие се многу убави
Користам и не бирам.Сите кои ми се допаднале на изглед ги земам да ги пробам.Но најчесто си земам препорачливи за бебе.
Не пребирам.... се‘ додека се за бебиња. Со нив вадам шминка, чистам лице и си ја бришам пријателката. Летно време ги користам и за разладување, а ги злоупотребувам и за под нос
Најчесто бекутан ги користам или некои други кои се за бебиња. Ама бекутан ми се најдобри. Иначе ги користам за лице, за раце, за биршење на чевли За се