Јас цело време користам Бекутан, ама читам тука дека сите сте задоволни од марамчињата од Кам, па ги купив. Ептен сум задоволна и ги препорачувам - љиљакови Лалин со алое вера. Исто се големи и влажни ко Бекутанот и многу убаво мирисаат и + цената е скоро дупло пониска од Бекутанот.
Во чанта секогаш ги имам Во комбинација со мини гелот за дезинфекција на раце. За лице обично Бекутан. Ги зедов и јас еднаш од Кам ,ама мене некако не ми се допаѓаат Наредно ќе си ги купам BabyLove од ДМ,чувствувам дека ќе бидат убави
Какви ќе најдам, такви купувам. Ми требаат за бришење на римелот и тушот од очите (остатокот од лицето го чистам со лосион) и за сите флеки што ги правам низ соба. Стално јадам пред комјутерот и често истурам од сокчињата
До денес користев едни lara baby soft-we wipes..неможам да најдам слика.Убави беа многу убаво мирисаа ама беа скапички. Денес ги дотрошив и повторно се враќам на добрите fiona baby кој се продаваат за некои 120-140 денари 3 паковања и се многу добри и со убав мирис.
Овие. Многу добро мирисаат. Ги обожавам. А сабајлево набрзинка купив едни вакви И мирисот им е . Не се лоши, пак би си ги купила.
Најчесто Бекутан, но никогаш она свесно не сум барала одреден бренд на влажни марамчиња затоа што ги користам исклучиво за раце. Не можам за лице да користам влажни марамчиња, еднаш така пробав да избришам шминка со нив и после се изнервирав и пак се измив.
За на училиште користам на lalin(слика неможев да најдам),слични се на овие Вршат работа,како за 15 ден. Инаку,од Кам ги купувам. А за дома користам Бекутан.
користам какви ќе ми дојдат при рака при тоа внимавам да бидат со висока пх вредонст и да мирисаат убаво
Ги користам влажните марамчина од Кам и сум многу задоволна.Тие ми се следни после бекутан.Ги користам најмногу за шминка.Многу се ефтини,а вредат за тие пари.
користам влажни марамчиња на малена..има едни виолетови,плави,зелени и уште една боја беше не ми текнува сега..ама овие виолетовиве најубаво миристаат па почесто од нив си купувам..
јас ги користам само бекутан за чистење на лицето, а други купувам од поефтините, за чистење на обувку, прашина и слично
Бекутан се најдобри, меѓутоа и оние на фреш се добри, конкретно плавите имаат сличен мирис на бекутан
Хахаха добро што почнаа вакви влажни марамчиња да се продаваат така повеќе,сега оние млека за шминка ретко кој ги користи