Во Тинекс на каса се продава лубриканти со различни вкусови. Не се скапи ама се интересни за употреба. Ти го препорачувам вкус на цреша
Јас секој пат се влажнам при првиот допир на дечко ми, поплава во буквална смисла на зборот како што кажа Ferhundela претходно
Хахаха FLady А коа ке се поднапиевме малку тогаш да не зборувам не можевме да дочекаме да излеземе од диско ххаха леле какви времиња беа тоа
мош умот ти лита па не си доволно сконцентрирана, така тоа не функционира,и треба да бидеш сигурна дека сакаш во тој момент а не дечко ти да тте тера. Пробајте да имате тогаш кога на тебе ќе ти се .... наместо нему па после да се мачиш, нив им е лесно , од малку им се дигне ...така...
pa kazi mu kako sakas ti, sto sakas da ti pravi.. mozebi taka poveke ke te zapali sto znam bidi poveke vnesena vo toa, imajte nekoja strast..
Лубрикант може да помогне, секако, за да се придвижи работата напред ... Ако дечкото прави се како што треба, тој ти се допаѓа и ти се возбудуваш... Не би требало да си сува! Си пробала со друг дечко?
Сува како Сахара Јас сум сува како Сахара само насабајле, кога ќе ме начека неподготвена а тој подготвен Инаку, како можеш да бидеш возбудена а сува, не знам. Кај мене е обратно, можам да сум влажна а не толку возбудена. Епа чаре, или лубрикант или па има нешто што ти ги преоптоварува мислите и мислиш на нешто друго а не на тоа што треба да се случи. Мислите можат да бидат и тоа каква стимулација, ако ги насочиш кон тоа што треба.
Многу работи влијаат на сувоста на вагината. Не мора да значи комплетно дека не е возбудена девојката од дечкото. Пример мене често ми се случува тоа како резултат на апчињата за контрацепција кои многу делуваат на сувоста. Најдобро решение-лубрикант. И готово.
Девојки одамна се среди тоа без помош на ништо. Едноставно сум имала таков период поради нервози можеби или било што одамна е супер тоа.
Зарем на некој му смета ова? Јас само наутро сум сува инаку... не се жалам. Доволно сум влажна, некогаш и повеќе отколку што треба ама не е лошо тоа.