Pa kaj usinjata obicno se zadrzuvaat najdolgo Ostanatite koga togas ke padnat Kosata ne i pagjase ic Jas sama ja isisav cela koga imase 10 meseci Pa i porasna nova
Знаев дека до три месеци паѓаат, ама гледам уште и стојат, па се запрашав какп е кај други деца. Сега како расте се помалку се познаваат. бебушка е темна па се познаваат малку повеќе. Фала на одговорите
Mojov bese kako majmunce ama ozbilno mnogu vlakna i na grb, ramenja, usinja (usite najvekje, frizura mozese da mu se napravi), cheloto, pa duri i na butcinjata... sega ima 1god i 5m i nema vlaknence nikade od tie mesta... mislam do kaj 5m se padna, pa duri I na glavata kosata, kjelav bese skroz I sega ima mn malku kosicka
zenski edno prasanje .. malata e godina i pol sega vidov na dvete butcina na nodzinata od po stranite po nekolku crni vlaknenca i na grbceto na nekoi mesta po edno dve inace nema nigde segde ima plava mov oti e plavo bebence ve molam za mislenja mn se zagriziv
Мами, ептен сум загрижена. И јас забележав влакненца на дундето накај газето, бели одвај видливи ги приметувам само кога ќе ставам крема и на јако светло. Вака не. Не сум приметила да се шират ама како подолги да растат. Многу се нервирам, душа немам. А тек во понеделник сме на контрола.
Страв ме фати многууу, сега само ја гледам, прегледувам. Дунде цициња све... Абре више...од све се плашам.
Не се грижи и не ја гледај под неонско светло Мала шала. И моето е исто, од раѓање мајмунче. Ми викаа сите па и педијатарот дека не е ништо и ќе му паднат. Не му паднаа, освен малку тие од ушињата. Некои деца се подлакави, посебно ако имате такво генче во фамилија. Како расте така се издолжува и тие што ги има како да се разделуваат по поголема површина, ама не паѓаат. И тоа моето е црнко и највеќе има на грбот Го носев по доктори, ништо не е со хормони. Такво е, не се сите луѓе исти. Да се живи и здрави па ќе им плаќаме козметичари
Мојата има бркчиња. Од раѓање тие и паднаа и нови израснаа. На светло поготово се познаваат црни мали влакненца
Мајки совет еден ми треба... Малата е 19 месеци и на рамења до лакти има доста влакна... не ми текнува да имаше толку минатото лето, дури и слики гледам од море, по прерамки, немала... ако имала знам дека ке сум се замарала... Многу и се познаваат и загрижена сум зашто е вака, неубаво изгледа... И кажав на матичната, ме праша дали има на дунде или под мишки, таму нема.. па вика не е страшно. Еве и синче имам, он нема... Има малава и по рачиња од лакти до дланка, на нозе, ама таму помалку се познаваат... овие на рамења до лакти ептен се неубави