Zdravo na site, edna moja drugarka ima problem so nesakani vlakna na gradite okolu bradavicite, sram i e da otide na lekar da prasha, i zatoa jas resiv da i pomognam so toa sto ke prasam na forum od vas dragi devojki soveti okolu ovaa tema. Dali ste zapoznaeni i dali znaete sto e najdobro da prezeme za stimuliranje ili otstranuvanje. Isto taka so tek na vreme i se ojacuvaat i i bidnuvaat po cvrsti bidejki gi depilira... Ve molam pisete se sto znaete ... Pozdrav
neka prodolzi da se depilira a sega ima nov krem za posle depilacija so koja se namaluvaat vlaknata BIOXET OKOLU 1200 DEN za 3 meseci ako se koristi za pogolema povrsina a za 10 meseci ima garancija deka 90% se namaluvaat vlaknata i se ponezni i poretki vredi da se proba
ЈАс мислам дека на тој предел не смее да се депилира затоа што има многу млечни жлезди.. Ако нема многу, најдобро е да ги тргне со пинцета и готово....за депилација мислам дека не смее
Vi blagodaram za sovetite, mislam deka ke i posluzat, a toj krem kade moze da se nabavi? go ima li niz aptekive? pozz
nikako depilacija!samo moze da napravi pogolema belja..moze so pinceta da gi vadi..ili ete krema da si kupi
е колку се тие де! 2-3 се (барем кај мене) брикни се и готово пс. уште и таму ли да трпам болки од депилација
Здраво девојки Сигурна сум дека многу од вас го имаат овај проблем со влакненца на градите, поточно областа околу брадавиците. Сакам да ве прашам како се справувате? Јас знам само за отстранување со пинцета, ама во последно време почнаа да ми се прават и поткожни влакненца па незнам што да правам со нив .......ептен ме нервираат
и јас имам влакненца ама не ги чепкам бар сеа за сеа,се мислам дали да ги извадам со восок или не малце ми е страв сепак тука има мн млечни жлезди да не си направам некој белја
Имам другарка и на градите се депилира и вика дека не болело и до сега не и направило некаков проблем, ама сепак вие си знаете
Јас ги вадам со пинцета и немам никаков проблем, за друг метод не сум, зошто сепак се работи за гради и е ризик
Скоро секој ги има овие влакнеца. Јас ги отстранувам со пинцета. За оние поткожните биди внимателна - ако треба почекај да порасне влакното или пак со стискање или отворање излез со чиста игла.
И јас имам, ама малку се и не ги чепкам да не си ја барам бељата. И така сум плава, па скоро и нигде не ми се познаваат влакна воопшто.
и јас имам и еднаш пробав со пинцета и многу болеше сакав да ги избричам ама се плашам од посериозни проблеми
LEle vcera zabelezav deka imam se mislam so da im pravam ali ke gi ostavam zasega,nemam nikakva ideja
И кај мене не се многу видливи, ама ме нервираат и ги вадам со пинцета...еднаш ми се појави и едно поткожно, па мал 'оперативен зафат' извршив и како рана си отворив и ептен се исплашив и после го лечев со триста чуда и затоа сега сум премногу претпазлива