I jas imam vlaknenca na ovie glupi mesta .. neznam kako da gi otstranam i ne ni probvam da gi cepkam se duri ne izleze nesto drugo pomalku bolno so pinceta ne ni sakam uste ednas da probam ... ,a za depilirane voopshto mozni se i nesakani drugi pojavi ako znaete nekoj drug metod ke ve molam da pisete .. stvarno neznam kako da se spravam so ovie vlaknenca pozz
uf i jas go imam toj probleem se plasam da gi izbricam vlaknencata no gi skratuvam so nozicka pa ne se poznavaat tolkku...
каков брич бре не се занесувај не е ова нога па со брич само со пинцета извади неколку и готово.. па не боли многу само ке те пецне
А добро толку ли ви сметаат? Јас некако не им придавам никакво значење. Па само две или три влакна мајку му. Шо знам...
боже боже да бе брич на града не фала јас не би ги бричела тие влакненца, сепак тоа е подруго место од телото штознам вие си знаете
Епа немораш ако несакаш шетај си така хаха инаку јас имам читано дека и тоа е еден начин на отстранување ако знаеш англиски побарај на гугл. Поздрав
да бе така да си шетам нејкам така срамота е ама и јас ги отстранувам ама не со бричччч туку со пинцета а и немам којзнае колку 2-3 влакненца се во прашање
кога ги отстранувате влакненцата со пинцета, правете го тоа после бањање.. тогаш е помалку болно зошто порите се отворени
Добро е и со Veet крема, многу помага во смисол дека ги прави потенки влакненцата кога растат и никако со брич...
Леле немојте ниту со пинцета ниту со брич да ги вадите, а најмалку со восок. Многу е ризично, жлезди се во прашање, а таму се најбројни. Доколку имате навистина видливи влакна земете некаква депил-крема, од типот на бит што се одмива, не што ги вади од корен.
јас имам ,но многу се малку и се бебешки и невидливи,затоа не планирам да ги отстранувам а инаку со брич мислам дека е многу апсурдно,пред се затоа што таму има секоја девојка малку влакна,а со бричот само ги зајакнува и згуснува
Mene mi se cudea drugarkite kako imam tamu vlaknenca, poveke se kako mov, no tie crnite, se razbira so pincetka i gotovo, zavrsena rabota abric, nema sansi da stavam...
Скоро сите девојки го имаат овој проблем така што нема потреба за голема паника.Тоа е нормално Јас користам пинцета зошто сепак се гради и не сакам да се повредам
Jas gi imam odamna no sega resiv za prv pat so pinceta zatoa sto me neviraa nemozev da gi gledam no ete pak si rastat, imam i nagore pomali vlakna no tie ne go cepkam!
Здраво девојки јас сум нова на форумов, па баш ме интересираше ова за градите. Јас се зафркнав многу имав сосем малце 2-3 и ги избричив и сега од секаде растат Дај кажете ми нешто друго ако знаете освен пинцета страв ми е со тоа да пробам .
па тоа не боли .. не се плаши обиди се едно искорни и ке видиш дека не е страшно... друго не знам што би ти казала ... со среќа ..