Влакненца на градите

Дискусија во 'Тело' започната од Melanija, 17 март 2010.

1. bisercheto

bisercheto Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    I jas imam vlaknenca na ovie glupi mesta .. neznam kako da gi otstranam i ne ni probvam da gi cepkam se duri ne izleze nesto drugo pomalku bolno so pinceta ne ni sakam uste ednas da probam ... ,a za depilirane voopshto mozni se i nesakani drugi pojavi :( ako znaete nekoj drug metod ke ve molam da pisete .. stvarno neznam kako da se spravam so ovie vlaknenca ;( pozz :*

2. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Уф.. со брич :o После внимавај од едно место три влакна да не ти излегуваат :^)

3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    uf i jas go imam toj probleem :( se plasam da gi izbricam vlaknencata no gi skratuvam so nozicka pa ne se poznavaat tolkku... ;)

4. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    46
    каков брич бре не се занесувај не е ова нога па со брич само со пинцета извади неколку и готово.. па не боли многу само ке те пецне :lol:

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    зошто бе јас ги бричам ништо страшно не е само внимателно тоа :)

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.282
    Допаѓања:
    67.904
    А добро толку ли ви сметаат? Јас некако не им придавам никакво значење. Па само две или три влакна мајку му. Шо знам...

На inlovegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    46
    боже боже :lol: да бе брич на града не фала јас не би ги бричела тие влакненца, сепак тоа е подруго место од телото штознам вие си знаете

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Епа немораш ако несакаш шетај си така хаха :lol: инаку јас имам читано дека и тоа е еден начин на отстранување ако знаеш англиски побарај на гугл. Поздрав

9. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    46
    :lol: :lol: да бе така да си шетам нејкам така срамота е :lol: ама и јас ги отстранувам ама не со бричччч туку со пинцета а и немам којзнае колку 2-3 влакненца се во прашање ;)

10. mila01

mila01 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    кога ги отстранувате влакненцата со пинцета, правете го тоа после бањање.. тогаш е помалку болно зошто порите се отворени :)

11. purple.world

purple.world Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    7
    Добро е и со Veet крема, многу помага во смисол дека ги прави потенки влакненцата кога растат и никако со брич...

12. Simona-M

Simona-M Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Леле немојте ниту со пинцета ниту со брич да ги вадите, а најмалку со восок.
    Многу е ризично, жлезди се во прашање, а таму се најбројни.
    Доколку имате навистина видливи влакна земете некаква депил-крема, од типот на бит што се одмива, не што ги вади од корен.

13. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    јас имам ,но многу се малку и се бебешки и невидливи,затоа не планирам да ги отстранувам :talk:
    а инаку со брич мислам дека е многу апсурдно,пред се затоа што таму има секоја девојка малку влакна,а со бричот само ги зајакнува и згуснува :tmi:

14. despinadimovska

despinadimovska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Isto i jas gi imam no jas gi bricam no samo imam 2-3 nemam mnogu a ne mi se ni poznavaat... :rofl:

15. tanje.love

tanje.love Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    7
    Mene mi se cudea drugarkite kako imam tamu vlaknenca, poveke se kako mov, no tie crnite, se razbira so pincetka i gotovo, zavrsena rabota abric, nema sansi da stavam...

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Скоро сите девојки го имаат овој проблем така што нема потреба за голема паника.Тоа е нормално :) Јас користам пинцета зошто сепак се гради и не сакам да се повредам ;)

17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    и јас со пинцета,но само тие што повеќе се познаваат и завршена работа :D

18. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Jas gi imam odamna no sega resiv za prv pat so pinceta zatoa sto me neviraa nemozev da gi gledam no ete pak si rastat, imam i nagore pomali vlakna no tie ne go cepkam!

19. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    465
    Здраво девојки јас сум нова на форумов, па баш ме интересираше ова за градите. Јас се зафркнав многу имав сосем малце 2-3 и ги избричив и сега од секаде растат :(
    Дај кажете ми нешто друго ако знаете освен пинцета страв ми е со тоа да пробам .

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

па тоа не боли .. не се плаши обиди се едно искорни и ке видиш дека не е страшно... друго не знам што би ти казала ... со среќа ..