Влакненца на градите

Discussion in 'Тело' started by Melanija, Mar 17, 2010.

1. CIA

CIA Популарен член

И јас имам но не се познаваат многу.

2. interesna

interesna Популарен член

И јас имам по некое влакно на градите но долги и црни среќа се 2-3, а ги остранувам со макази, ги кратам, некој ми кажа дека со пинцета не било здраво да се вадат, бидејќи се тоа влакна директно од жлездите.

3. sunfemina

sunfemina Популарен член

Јас почнав пред скоро 3 години да ги вадам со пинцета. Растат многу длабоко тие влакна и такви се црни дебели влакна. Немав многу само 3-4 и не ги оставам да пораснат, штом ќе ги видам дека се 1 милиметар пораснати одма ги кубам и излегува влакно од скоро пола сантимче. Сега ми се многу потенки од порано и полесно излегуваат зошто не им давам да растат. Исто знаат да почнат и како поткожни да растат, иако ги вадам од коренче ама пак успевам да се справам со нив.

4. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Јас ги вадам со пинцета и немам никаков проблем.Брзо и лесно и што е најважно не боли..

5. stylishh

stylishh Популарен член

и кај мене исто ,кога ги вадев со пинцета ми излегваја подкожни, поцнав со вит ленти за депилација и сега е подобро ,морам многу ги имам и дебели и црни се :( :@

6. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Јас имам неколку влакненца на градите скоро не се познаваат ама ако има некои такви што се познаваат ги вадам со пинцета болно ми е малце ама ефикасно :D

7. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

И јас го имам истиот проблем, имав 2,3, пред година, две и дури се свестам 20,30 сигурно имам и тоа црни и ко шо викате по две од едно место ми излегуваат. Незнам шо да им правам, ги вадев со чупалица ама ногу се сега ме боли, а не би пробала со ленти мислам дека не е добро да се депилираме на градите :worried:

8. stefani3

stefani3 Истакнат член

здраво девојки,
    и јас имам влакненца на градите. но бебешки се и не им обрнувам толку внимание. но тоа што ме мачи е што имам такви бебешки блакненца во просторот помеѓу градите,деколтето. и незнам што да направам во врска со тоа. затоа што се плашам да ги извадам со било што за да не почнат многу да ми растат..

9. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Јас имам по 3-4 ги вадам со чупалица

10. glow

glow Популарен член

И јас имам, неколку се ама се црни и долги многу.. Не е препорачиво да се депилираат или да се кубат. На многу осетливо место се , не си играјте. Јас ги кратам со ножички многу блиску до кожата, некое време не се познаваат и кога ќе потпораснат пак. Што да се прави, подобро така отколку да си направам некој проблем..

11. creshicka

creshicka Популарен член

Јас немам :emo: Но затоа пак имам на долниот дел од стомакот, ама не е страшно ги депилирам со восок. :)

12. assazz

assazz Активен член

јас читав тука досега и како што гледам сите што коментирале имаат влакненца околу брадавицита но јас имам и на самите брадавици што да правам?

13. OneDirection

OneDirection Истакнат член

И јас имам влакненца на градите. Нормално е тоа, мислам дека сите имаат.
    Инаку јас ги тргам со пинцета.Немојте со восок да не си направите некоја белја

14. Lining

Lining Истакнат член

И јас имам ама не се осудувам да ги чепкам малечка сум. Мене тоа ми е генетски мајка ми ги вади со чупалица.

15. Li..Na

Li..Na Истакнат член

И јас имам влакненца , и не им обраќам многу внимание , не се ни познаваат многу , не сум во план да ги отстранувам бидејќи мислам дека ќе ми се зголемат :D

16. Bubeeeeee

Bubeeeeee Активен член

depilacija ne :D

17. flowerred

flowerred Активен член

Јас ги имам и на стомак и на градите ама руси не се познаваа толку ама откако почнав да ги бричам :D ..некако поцрни се појке и поцврсти се :(

18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Немој да ги бричиш, вади ги со чупкалица тие на градите а на стомакот можеш да ги депилираш ако одиш на депилација.

19. flowerred

flowerred Активен член

На градите со чупкалица иде некако и онака имам по 6-7 ,ама на стомак со депилација не ми се оди ми е страв многуу од тоа нешто :| Може ли со некаква крема која би ми препорачале како за нежна кожичка? :D

20. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Вит кремата тогаш, јас порано со таква се депилирав.