Немој да ги бричиш, вади ги со чупкалица тие на градите а на стомакот можеш да ги депилираш ако одиш на депилација.[/quote] На градите со чупкалица иде некако и онака имам по 6-7 ,ама на стомак со депилација не ми се оди ми е страв многуу од тоа нешто Може ли со некаква крема која би ми препорачале како за нежна кожичка? [/quote] Вит кремата тогаш, јас порано со таква се депилирав.[/quote] Фала ти,ќе практикувам отсега не бидува веќе вака со брич маж се сторив
Вит кремата тогаш, јас порано со таква се депилирав.[/quote] Фала ти,ќе практикувам отсега не бидува веќе вака со брич маж се сторив [/quote] Јас не би ти препорачала ни со Вит кремата затоа што иста е како брич (од искуство ти кажувам ) не ги вади од корен влаканата туку само ги поткинува и после растат како да си се поминала со брич. Пробај со чупалица
Сите креми се со исто дејство, нормално дека не ги вадат влакната од корен, кога веќе не се депилирш поарно со крема отколку со брич, незнам, јас порано со вит си ги правев и не ми беа толку тврди и јаки како со брич
Имам 12 години,а имам влакна на градите..Дали имам некој проблем или тоа е нормално?Ве молам помогнете ми.
Многу од нас го имаат овој проблем и мора да има врска со храната или хекое генетско пореметување... Мајка ми немала еве сега ја прашав
Мене ме излегуваат се приметуваат ама многу се тенки и црни и ретко ми излегуваат а си и вадам со чупалица ич не боли.
Феминки сакав да ве прашам ми се појавија влакненца на и меѓу градите, но ми се забележуваат. Како можам да ги отстранам? Со пинцета ми е страв да не почнат да ми шират нагоре.... Има ли некој друг начин?
Имам влакненца околу брадавиците но и во пределот на градната коска како линија што поминува од папокот и нагоре е сега ги вадев некои со чупалица и сега тие што сум ги вадела растат поцрни за разлика од другите т.е. се зацврстиле :/ .. што понатаму?
Ги мразааааам Ама ете со пинцета си ги вадам, морам, инаку не бива. Црни се, грди и ми ги грдат градите. Среќа не се многу на број, по 5-6 вадам од време на време, ама и тие 5-6 без осет да се растело... црни и долги
и јас го имам овој проблем. на почеток беа сосема нормални бебешки и со тек на време си потемнуваа и се здебелуваа и не само околу брадавиците туку и меѓу градите, и сега ги депилирам целосно и меѓу градите и околу брадавиците ама зезнато е што не растат подеднакво и не се исто видливи па некои што се ептен дебели и црни ги вадам со пинцета веднаш штом се појават.
Имaм влaкненцa aмa бели, дa пoчнaм дa ги тргaм? Штo викaте? Ми е стрaв дa не ми излегувaaт пoсле oштри влaкненцa и дa се зaебaм .. А не мoжaм дa ги трпaм ме нервирaaт
Немојте со креми или брич, ќе ви растат повеќе, а со восок мислам би било преболно. Со пинцета најубаво
А доколку се отстрануваат со брич може ли да настане некој здравствен проблем или само влакненцата ќе бидат побројни? Иначе, јас имам само мов, и би сакала да го отстранам но сега ме замисливте како..
Со чист брич не може да настане здраствен проблем освен ако не се испосечeш Ако имаш само мов нема зошто да го отстрануваш, нормално е и не е ништо чудно или срамно.
Од депилација на градите стигнав до циста која постојано растеше па морав со операција да ја отстранам.Немојте!!! Фала