Zdravo dali moze da mi pomogneste imam na gradite vlakneca odnosno golemi se okolu 4cm ne sum gi depirirala nisto im nemam praveno i mi izleguvaat nekoi akni megu dvete gradi i po gradite i navstina imam mnogu vlakaana po gradite moze li da mi pomognete vi blagodaram
Имам и јас сум ги отстранувала и со пинцета и со депилација и ми излегуваа многу поткожни едвај ги вадев... Болно ама се инатев пошто незгодни се и ме нервираа.. По месец два добив воспаление на двете гради неможев да ги допрам. Морав на лекар. Ми дадоа јак антибиотик ми забранија градник се ложев со зелка две недели! Тоа беа страшни болки и маки! Затоа ви препорачувам да не ги чепкате (ножички може од корен не!)
Како се справувате со влакненцата помеѓу градите? Имам малку, како мов, но не светло се познаваат. Пробав со ленти, ми излегува како брут и ме чеша, истото ми се деси и со топол восок. Предлог некој ?
Читај погоренаведените каде што имаат маки и болни и ќе си сватиш зошто не е во ред значи не ги чепкај ниту пинцета ниту восок ниту лента само со ножички.
Јас со пинцета го отстранувам влакненцата на градите. Ама со тек на време влакненцата се задебелија. Не знам за друг начин
Дечки имам еден проблем уште од 14 години мислам, сега имам 18ипол.Имам влакна меѓу градите,значи МЕЃУ потенцирам.Како мала не ни мислев на последиците и ги проаѓав со брич,камо да знаев дека некад ќе ми преставува ова проблем.Ден денеска имам жмогу влакна црни у таа област, сега ги депилирам ама ѓабе пошо увек имам иритација и болчиња у тој предел.Никогаш не можам да носам деколте или нешто слично.Сакам да ми кажете дали има начин барем ако не, да имам чиста кожа после депилирањето таму, или дали знаете некој што има ваков проблем,барем да ми олесни малце(
Aj nekoj ds mi dade sovet, ispituvav hormoni sve e dobro..dali da odam na kozhno..znaci ne e normalno, imam po gradite, se poznavaat ne se sitnii bashh, ne se ni mn temni ama me nerviraat, na grbot gore mi ispadnaa kako kosa 2-3 gi snema, ama pak se zatemnetii...po lice se poznavaat, na cudni mesta iskacaat, aman znaci strav mi e so pinceta da fanam , da ne izlezat mnigu i pod ustata imam 2-3 taka se poznavaat od blizu na sonce...uzasno se nerviramm kazujtee sovet, koga ke vidam kaj drugi devojki svetlii vlaknaa , ne sum nekoja crnaa jas, za da se poznavaaat , uzasno se nerviramm