Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Влакнести мажи или не?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од elena99, 10 декември 2009.

?

Влакнести мажи или не?

1. Да

99 глас(а)
    35,2%
  2. Не

182 глас(а)
    64,8%
  1. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    за мене маж без влакна не ми е маж ,за мене мажествен маж е да има влакна е сеа не мислам под влакна волна ама кога ке се соблече да се види нешто уз убава градба тоа мене ме привлекува а не некој измазнет, тоа ме потсека на женско бљак

На crazylady, Petar80, Neytiri и 2 други им се допаѓа ова.
  2. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Интимен дел - ДА, дефинитивно. Имам депилатор Philips и ми врши работа.
    Под пазуви исто така, депилација. Имам висока толеранција на болка па не ми е некој проблем.
    На грб немам ништо а гради чат пат по некое и сметам дека така и треба да си биде.

Иначе се сложувам со повеќето мислења на форумов дека машко без ниту едно влакно баш и не личи :puke:
    Летово се изнагледав депилирани „бициклисти“. Тоа излеа сега пе**риве да имаат изговор да се депилираат скроз.
    И во теретана има доста депилирани. Тоа веројатно поради кркање стероиди и секаква хемија па естрогенот им е ко на сите цури од сајтов заедно. Е тие да ги прашаш дали им е редовна менструација (ако не пијат нешто за тестостеронот) :lol:

А како што заприметив ниту една не се пофали што добар влакнест г'з има дечко и :rofl: :rofl: :rofl:

Да не се залажуваме. И на нас ни треба „средување“ само да не се претерува. Не личи баш Шервудска шума таму доле, а и не е хигиенски.

3. xoxolea

xoxolea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    79
    Мене не ми личи жена со влакна,и маж без влакна. Треба да се средува,ама тоа е премногу исфеминизирано :) На некои делови може да се депилира,ама раце нозе и гради дефинитивно треба да се со влакна.

4. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Маж без влакна не е маж. Многу ми е одвратно кога ке видам некој нозе депилираат бе ццц :^) Инаку да си се депилира на интимни делови, на пазувите доволно е.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.895
    да е поамзен од мене? е нема грешка .....
    пазуви и "доле" , и гради ако се ептен црни и кадрави ...може ..доста е толку ;)

6. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Само да нема влакна на грбот и градите, на сите други места е дозволено.Особено ми е секси онаа вертикална линија со влакненца под папокот ]:)

На Petar80 и Oleeenka им се допаѓа ова.
  7. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    дали лавот има грива и зошто
    има и затоа е лав/крал..да го бричиме или да го депилираме..не можеме нели,не сака да слушне..
    можеби несака зошто така го препознаваат кога оди по патот и нормално е што тогаш сите внимаваат да не му го попречат одењето..а и лавицата не му наоѓа мана,,
    а мажот денес е за жал се помалку маж каков што го ствоеила природата..
    се повеќе е подискубан и кај што треба и кај што не треба,па кремосан,де напудерисан и гелосан,бојосан ко шарен петел итн..лично нема шанса да скубнам ни едно влакно кое сметам дека има своја намена а тоа не значи дека не сум негуван или недај боже несреден..па кој таков би ме трпел..
    тоа е особина која денес ја имаат мал број мажи т.е гордо да го носат својот лик онака како што природата им го дала...

На Petar80 и Neytiri им се допаѓа ова.
  8. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Влакнести мажи-ДА

На Petar80 и Neytiri им се допаѓа ова.
  9. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Маж без влакна..па каков е тој маж? Тоа поише ми личи на цурица :lol:
    Ок е да се отстануваат влакна под пазуви,интима ама нозе :x таквите не ми се ни погледнуваат а не па нешто друго..заедно во пакет со оние што се чупаат :D

10. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Еј сега.Па да не е без ич.Ама па не оди сега и од неговите влакна џемпер да можеш да сплетеш. :D
    Онака по нозете да има,на интимниот дел не сакам влакна-некако не ми е хигиенско,што знам. :?:
    Главно да не биде без ич,бидејки ќе мислам дека имам жена покрај мене,а не маж.Мислам треба да се разликуваме во нешто-нели? :wasntme:

11. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Признавам само под пазувите и на интимните делови. Раце, нозе, стомак никако. Таквите депилирани мажи за мене се просто кажано педери. Се извинувам на речникот :lol: Ама, некако со влакна помаженствено ми изгледаат машките :D

12. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    влакна прифаќам само на нозете и на рацете
    а подпазувите, стомакот и интимниот дел :puke:
    Градите- некако да се бркаат 3 влакна мие оки :lol:
    Многу мразам што машките имаат влакна на газот. Ама ај натерајги да се издепилираат таму
    РЕТКО :^)

13. andrea99

andrea99 Нов член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Доколку е само секс може да му е малку влакнест минимално зашто грепка и ми е многу поубаво но доколку му го пушам а најчесто се случува како педигра издепилирам и среден

14. Biljana95

Biljana95 Нов член

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Гради, грб влакна НИКАКО.. Раце ок е.. За депилирани нозе не ми смета.. гледам повеќето викате педерски и сл. да педерски е доколку се депилира зошто сака да биде мазен, има машки (до сега што сум била во врска кои се депилирале) заради тоа што имаат повеќе влакна на нозете отколку на целото тело :D и тука не гледам ништо геј... нормална да се влакнести на нозете мислам дека и повеќето машки не би се депилирале.. но кога е многу многу е :x :D

15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Под влакнести мажи подразбирам лица кои имаат изразено покриени делови со влакна по телото кои се темни,остри,долги и многу воочливи.Секако дека ми пречи тоа од причина што имам чувствителна кожа,па појавата на црвенило ми е неизбежна.Мојот партнер не е во тој тип на мажи.Има потреба да ги отстранува влакната само под пазувите и во пределот на интимната регија.

16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Ич не сакам влакна, ама ич. Како можеме ние женските да се одржуваме можат и тие. Најмногу сакам маж без влакна, ни на раце ни на нозе а не па на други места.

17. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Ууу мразам депилирани мажи..Најчеста клетва упатена од мене до другарките-да даде господ депилиран маж да си фатите :3
    Озбилно ептен педе*ски ми изгледа кај маж депилирани веѓи, нозе , раце аууу, па и на гради малку влакна нека има не е проблем, депилација секако само на интимните делови, или на грбот доколку е како мајмун, и пазувите
    Друго ништо не признавам.Мама па обично вика денешниве машки сосила педе*и се прават, и скроз е во право.
    Иначе мноогу ми се по привлечни повлакнестите машки со малку брадичка, мускулчиња ууф убајни..
    Нешто вака *_*

Прикачени фајлови:

18. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Машко без влакна не е машко. Се разбира до одредени граници. :wasntme:

19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.743
    Само ми смета ако е влакнес под пазуви,на друго место не. :D

20. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Признавам влакна на раце и на нозе,на други места ми делуваат одбивно.