Несакам издепилирани мажи, само под мишки и на интимните места се разбира. Се знае машко, да биде повлакнесто од жената. Одвратно ми е да видам машко издепилирано на рацете и на нозете или пак со исчупани веѓи. Разбирам ако се малце големи од страна да ги потфати ама онака тенки како на девојче, со форма..
јас не сакам кога мажте имаат густи долги црни влакна на градите...пазувите..и интимата...не и на стопалата да продолжуваат влакната од нозете може да имаат на рацете,нозете ..но да бидат не толку цврсти и посветли...за должината и не можам да ви опишам баш баш детално хаха
Јас не сакам мажиња депилирани на раце и нозе. Па што маж ќе беше тоа. Може на градите и на грбот евентуално ако има влакна да е депилиран,ама не и на нозете и рацете.
Ама изгледа дека терате инает ко ние мажите да сакаме да имаме влакна .Мислам нема некој ко сака да има влакна али против природа не се може, али за тоа што викате целосна депилација ке изгледа како попарен петел со врена вода има мажи кои се многу влакнести па како секоја недела ли ке се чупат кубат или тегнат .Ве молам сватете ги мажите во каква ситуација се па после коментирајте . А лесно им е на оние маженца кои се мазни ко пиценца па нема со и да депилираат па ако се споредуваат со ниов е тогаш ...но ком
легнуваш ти со дечко ти во кревет и се милувате вамо тамо и наеднаш се прашуваш дали во креветот имаш женско или машко? Дај ви се молам ...какво депилирање на машкитее. Не за џабе си маж бреее.... искрено нема подосадна работа од тоа, секако има делови од телото кои што се едноставно за лична хигиена и е многу битно да се одржуваат, ама рацете , нозете па ај чупање па уште не знам каде не, женскиве ај ќе ги разберам, мислам не е нормално, а и самите ние се чувствуваме непријатно доколку си се немаме средено, јас барем за мене си кажувам , а јесте да тоа е една дооооооосадна работа, ама јбг се да си -женско да не си!!! А машкиве бе ?! не ги разбирам? со сила си отвараат работа и си се филмаат и не личат на машки искрено депилирање на нозете бе ? на ова-она.... депилирани раце, нозе, средени веѓи .... колку имам такви сретнато и некад ми иде да ги прашам што крема за депилирање користат пошо кожата им е помазна и поише им сјае дури и од мојава.... ама сепак депилирање на мажи.... Не , фала
Признавам депилирани само на гради и интима,а на раце,нозе Па уште кога ќе ги видам со истенчени веѓи е тогаш ми се повраќа
Можам јас да се дипилирам, така? Епа може и он. Тепис љубави не ми е потребен, нека си го задржи за себе пошто јас не го пипкам. Не постои правилник кој строго одредува дека жените треба да се нежни, депилирани и убави а вие се водите според тие стандарди. Кога веќе ги фурате, истите рестрикции нека важат и за мажите бе. Само ние сме подложни на малтретирања. Епа нече мочи ове ночи. Дали имале повеќе или помалку влакна, honestly I don't give a fuck депилација си е депилација и сите подеднакво не боли. Не знам само сакам некој да ми одговори што ви е повеќе привлечно. Ова? Или ова?.. Заебете стомачни, гледајте влакната кај ги има кај не, и бидете пред се искрени со кого попрво би биле.
Јас предлагам тотален бојкот на жилет и восок, па да видат мажите како ни е нам кога они се обраснати целите, и така сега е тоа тренд во светот да не се депилираат девојките.
Не. Влакнести мажи некако ми е нехигиенски. Во ред е да има влакна на рацете и нозете ама на друго место ..
НЕ за влакнести мажи, на разете и нозете нека има не ми е проблем ама на друго место нека се депилира
Само на одредени делови треба депилација - пазуви, стомак,гради и сл. Нозете и рацете да си останат нечепнати
Штознам... сеедно ми е, колку и да ги има битно ми е само да не се депилира дури и ако е премногу влакнест - подобро би одбрала тоа одколку депилиран мазен маж.
Не сакам ниту премногу влакнести а ниту мазни. Се знае, машко ко машко, онака умерено, таман колку што треба Но без влакна под пазуви и на интимниот дел.