Се додека е среден влакнестиот дел(преферирам тоа да е гради стомак и подлактици и нозе) е ок, а влакна на грбот е големо не. Патем, вие што не сакате влакнести, би го одбиле и овој?
Зависи што се подразбира под влакнест? Ако е како орангутан, ќе игра косилката Ама пак, не бива и да е помазен од нас Некоја златна средина, како и за секоја една работа
Природно си е природно. да се влакнести ама не она премногууу.. малце да се познава дека е машко а не издепилиран гланс ко педерче
Ех да ми се погоди некој до толку влакнест ќе се потрудам од него да излезе некоја бунда елек или шал, колку излезе толку, природно крзно = профит Штознам, не можам да замислам некој со љубавни тепих у денешно време, или некој зашумен таму доле и да се засркнеш еден ден недајбоже, па да ти се згади се по список
Izrazeni vlakna po grb, stomak, gradi ne se nikakov znak na mashkost, tuku pokazatel na nedostatok na chuvstvo za estetika i grizha za sebe. I ne e normalno bez vlakna mazh da bide mazen kako zhena koga mashkata kozha e pogruba od nashata. Ako vi e tolku mazen, problemot kje da e do negovite hormoni, ne mozhe obichno otstranuvanje vlakna da napravi mazh nezhen i feminiziran.
Влакнест маж - воопшто не ми смета. Дури и го наоѓам доста атрактивно. Сите имаме влакненца сегде, ги наоѓам природни, па зошто да немаат и тие? Лично кога се гледам себеси сметам дека поубаво е за мене да ги отстранам, ама не ми смета дури и влакнеста жена да видам, а веќе влакнест маж ми е на позитивната листа. Стварно не знам зошто ама едноставно ми е многу привлечно.
Интима преферирам средена , раце ,нозе , гради , грб влакнесто се разбира , па маж ли е што ли е , несакам конкуренции за мазна кожа
Интима да средена, гради грб средени, не можам влакнести... не е привлечно за око. Нормално дека не сакам да се депилира на раце и нозе. Мора нешто да не двои хаха
ми истекло времето на редактирање се извинувам .. само да додадам , грбот не онака од горе до доле влакнест .. тоа неможам ни да замислам .. онака тук и таму некое влакненце се прифаќа ..
Океј е да се депилираат само на гради и грб, ама на друго место НИКАКО! Многу ми е педерски кога ќе видам некој помазен и посветнат во нозете од мене
E на што ке личи така со нозе и раце недепилирани-полудепилиран? На Орангутан ли послем научна операција.
Освен тепих од најгусто ткаените, друго се прифаќа. Среќа мм нема на градите ќораво влакно, па лесно ми е да паметувам на темава.
Ептен ми е невкусно и педе*ски кога ќе видам мазно депилирано машко.Да не одиме во крајности, орангутани со влакништа насекаде не може да бидат привлечни, ама па коа гледам машко со нозе, раце светнати и веѓи депилирани ми доаѓа да го прашам дали му е редовен циклусот. Сериозно, не е ич привлечно.
Се е работа на вкус, Моја другарка се заљуби на прв поглед во тип кога го виде колку е влакнест Ч)) смешно ама вистинито беше лето, седиме пијуцкаме кафе на плажа Охрид, доаѓа типот по шорц и маичка и одма од километар се познава нели влакнест маж. И таа одма рече е онаков маж сакам, влакнест И сега се среќно заљубени со две деца и секогаш кога ќе ги видам толку насмеани и заљубени а тој истиот маж мене не ми е убав баш поради тоа