Си го вратив малку филмот назад низ мојата љубовна историја и сватив дека јас и воопошто и не сум имала премногу влакнест партнер.Одбивни ми се таквите.Умереноста во овој поглед ми е клучно решение, па и да не е доволно среден страста си го прави своето.
Сакам да има по малку,некако ми е по страствено и по секси..Ама па не да е грмушка Се разбира дека треба да се внимава на изгледот и на хигиената,но да има по малку,да знаеш дека си сепак со маж.Не сакам да е влакнест на грбот,доле и под пазувите
На градите може да има по малку, ама како што кажавте да не е грмушка А на нозете да нема е тоа ми е многу женствено
Дефинитивно ДА за влакнести мажи...депилирани мажи...бљак-многу педерскии... Треба да се познава што е машко а што женско, нели?
Nesakam mnogu vlaknesti mazi,dovolno e da ima malku na gradite,racete i nozete...inaku pod pazuvite i dole ic nesakam bljak....no isto mi e gadno koga ke vidam masko so izdepilirani noze,e sea za gradite moze i da e izdepiliran no poubavo e koga ima malku samo a kilim ic nesakam
Влакнести ама со исаф Не сакам премногу влакна на градите,само онака колку да се знае дека е маж,депилирани нозе и слично,тоа ти е педер и пол,а за доле,секако подобро е да си биде мазно и нежно ops: Под пазуви сега барем е светов напреден и воопшто не е срамота да си бидат и мажите средени,а не сплеткани Еднаш кога сум видела едно типче,школски од основно,преубаво е детево,типче и пол,носеше маичка на прерамки,рамбовка,престегнат,седи во еден кафич и врвам јас овој се протегна и ги крена рацете....БЉАКККК,БЉАк,во животот не сум видела погрдо нешто.И од тогаш го замразив! own:
и јас се согласувам со вас,неможам да поднесам влакна незнам зашто,поготово кога ќе видам како го викаат тоа љубовен килим како излегува од кошула или маица ми се повраќа
И јас мразам превише влакнести мажи. Влакна признавам само на раце и нозе. Другите делови ги сакам мазни. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
значи највеќе што мразам кај машко се влакната по градите. како мајмуни се со влакништата, многу е одвратно, а и како што кажа брејвхарт и јас до сега не сум имала влакнест партнер, а и нејќам
pa ne ide site mazi da se depiliraat ) jas misalm deka treba da se depiliraat barem na intimnite mesta i ako stanuva zbor za odmor togas spored mene moze da gi izdepiliraat i gradite dr NE ) POZZ
Преферирам НЕ влакнести мажи Инаку многу грдо ми изгледа депилиран маж, кога е мазно ОК, но кога ќе почнат да растат, брррр Кога ќе ги видам некои такви летно време, вопшто не ми изгледаат убаво
vlaknesti ne..depilirani ne celosno..inaku sum nemala do sega vlaknesti partneri..site gore dole si bile ok
vlaknaaa... own: own: nikako ne mozam da podnesam vlakna..mrazam vlakna...celosna depilacija i gore i dolu i pod pazuva...segde znaci ako od nesto mi se gadit to se vlakna...bjlak
jas ne podnesuvam vlaknesti mazi, i za sreka mojot soprug ima vlakna dovolno kolku da izgleda na maz... ama jezivo mi e koga ke vidam mazkako mu iskacaat vlakna od kosulata kon vratot... no sepak poveke bi podnela takov otkolku nekoj depiliran... definitivno sreka imam sto maz mi ima maalk vlakna na gradite, a dovolno na nozete, i nikogas ne bi sakala da se depilira, osven normalno na intimnite delovi, za da mozam slobodno... ajde znaete da ne vi raskazuvam i ete eden vic na kraj... Plavusa sekade e bela, no samo edno vlakno ima, kade? Megu zabite, sigurno znaete zosto
Па кога би можела да бирам би избрала да не е влакнест, ама ние не ги гледаме под блуза кога се фаќаме со нив, и сега ако се друго ми се допаѓа кај него зошто да не
све во своите граници...плетенки и такви работи не благодарам!... под пазуви и интимни места обавезно среден ако можам јас може и он... мазни до току не мора али ако има некое гром тело тогаш пожелно е да дојде до израз...
Пак да се вратам на темава... мојот има влакна на градите, ама бидејќи е плав - тоа и не изгледа многу страшно.. и далеку е од гадно и грозно.