Не сакам влакнести мажи, ниту момчиња. Прифаќам да има влакна на нозете и рацете што е нормално, но на градите, интимните делови, под пазувите, на грбот - никако!
јас сакам мазни машки ....и мислам дека не е ништо страшно да се депилира...поарно ми е таков неголи некој шо викат како на јамболче јас ич некам така
Несакам влакнести мажи,сакам да биде мазен и нежен. Па зарем машките би сакале влакнеста жена? Секако дека не. Па тогаш зошто и ние жените би сакале влакнести мажи?
Тревник или не,ова е причината зошто се повеќе се раѓаат женски деца,мажите изумираат и се раѓаат тн педерчиња ако веќе се деси да е машко.Жените сакаат феминизирани,кревки мажи кои заради проста биологија се предодредени да создаваат женски деца,а поретко машки...епа наздравје роду!Арно што демек измислиле вештачка сперма! Петиција за враќање на вистинските мажи на сцена!Брадести и природно влакнести,освен на битните делови!
Дечко ми сака да се депилира на нозете,но јас не го пуштам. Па мене баш ми е убаво кога ги има тие влакна да се знае дека е маж,а не педер.Но сепак кај делот од стомакот е издепилиран..а и тука под стомакот на градите и онака нема.
и јас сум против депилирани машки нозе Мислам дека се повеќе мажествени кога си ги ,,носат,, влакната што мајка природа им ги дарила! Е сега,знам дека кај некои е претерано дарила мајка природа па затоа не го осудувам депилирањето на стомакот и градите (доколу е претерено влакнест тој ,,терен,, ) а исто така не сум против депилирање на ,,оној,, дел од телото! А машките кои депилираат нозе, раце, гради и тоа до претерана мазност ми се многу педерастични и не ги подржувам!
Уф му дал Господ на маж ми влакненца, но во умерена доза. Се депилира само по пазувите и на оној дел , а не можам да го замислам со мазни нозе и раце како жена . А и тој самиот мислам дека не ни помислува да се издепилира т.е јас да го издепилирам
Не обожавам влакнести мажи ... Може онака малку ама не скрос како што ги има некои но сепак тоа си е природна работа ... Инаку да се пожалам дека мразам машки со љубовно перниче т.е влакна на градите
Повеќе сум за мазно. Ама дечко ми има добар љубовен тепих, така да навикнав и не ми смета. Еднаш го убедив да го издепилирам, одевме до крај, ама се чувствував како некој џелат. Многу го болеше. Оттогаш не му спомнав, сега си ги фаќа со машинка, не е мазно ама задоволна сум.
Влакна бре, да се знајт кој е мажот! Не стварно, што гледате убаво во депилирани машки, мазни како педерана жива? И најсмешно ми е некој депилиран на нозе, раце, го оговара Боки 13-ка. Единствено под мишки бричење, и "долу". Али сепак и на интимниот дел сакам малку влакна, не да е мазен. Нормално не шума, али никако мазно. А влакна на гради обожавам, барем знам дека имам маж до мене, а не ко пубертетлија.
без брада ништо не праиме, да се знае дека е машко... по тело, по нозе не ми смета, нормално е, депилирани нозе никако, раце уште помалце.... прочитав погоре за долниот дел да не е мазен, се согласувам со тоа, да не е запуштено само на гради ми е секси до одреден степен,само не премногу сеа има екстремни случаи на влакна кај мажи по телото, ектремен љубовен тепих, тоа веќе не ми изгледа убаво, ма да ако сакаш некој ќе го сакаш било каков и да е