на телото може ама за брадата сакам секогаш да е мазен. порано си велев несакам дечко со многу влакна на градите, но за среќа дечкоми има малку и баш ми се симпатични бидејќи прават форма на срце
НЕ премногу влакнест, ама не и депилиран. Сакам да има брада, па не за џабе е машко. Депилиран да на некои побитни делови, ама нозе, раце не. Сега пак што им излезе да ги депилираат веѓите? Има некои момци што имаат посредени веѓи од моите. Па не личат веќе на мажи.
Секако дека не најмногу што мразам е влакна на гради, грб стомак под итно тоа депилирање ако не и јас нема да се депилирам па да видам како ќе биде хахах...
Па, кај мажите и не ми смета толку влакнетост, дечко ми нема многу влакна ама природно. Јас искрено не обожавам депилирани машки на нозе или раце. Прифатливо ми е само под пазуви, интимен дел и брада. Мене рацете и нозете кај машко кога се депелирани ми делува педерски и по би сакала со влакна на рацете и нозете, отколку помазен од мене
Дефинитивно не сакам влакнести мажи, доколку не е премногу не би ми пречело.......но доколку е ИМАМЕ ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ му закажувам депилација хаха
Под пазуви и грб не..ама не сакам ни тасма депилиран..сепак машко е. Онака малце на раце и нозе ми е баш секси.Ама да се разбереме не сега влакна да плетам,не дај боже. И обожавам ко маж ми има малце подрасната брада..Ама за кратко ми трае,потоа почнувам да се жалам дека ме боцка ко ме бакнува..
НЕ!!! Строго не, раце, нозе, пазуви, грб, гради, препони, све! Посебно на лето, нема поубаво од добро исончано и мазно машко Мразам машки со раце како горила Кога можам јас да се депилирам 12 месеца во годината, може и тој да се потруди, а и далеку по хигиенски е
Па мразам влакна на градите, грбот и стомакот. Од влакна не можам брадавицата да му ја најдам, да му ја шмукнам . Ниту пак на интимните места и под пазувите не сакам влакна ради хигиена. Брада може но не голема, 3-4 дена небричен океј, дозволено и на рацете и на нозете.
Дај не зезајте... хигиенски? Нашите дедовци не биле чисти поради тоа што не се депилирале? Ако се употребува ко што треба сапунот и водата -нема проблем. Само под мишки. И едино на гради ако има. Грб, грдо.
Маж е или што е без влакна На раци и на нозе не сакам издепилирани, мазни мажи. Но на градите да нема влакна и веѓите да не му бидат споени (но тоа не вклучува и веѓите да му бидат искубани па танки како на женска )
нешто што највеке мразам се влакна кај машкиот пол и на раце и на нозе а особено под пазуви и на градите
Порано сакав мазни депилирани машки ама сега не па машко се знај на раце и на нозе мора да има а за по мишки че си се избричи
Hе сакам депилирани мажи Mојов дури и кога е бричен на лице,кога се бакнуваме ми се чини женско е Cамо пазуви,и долу(ама не сосем) сега на грбот си има малку повеке,и по негова желба го прскам со veet спреј,па ги отстранувам а раце,нозе,гради ке ми се одмили
Маж депилиран ??? Па тоа не е маж. Интимната зона не се рачуна таа мора секогаш да биде средена, но раце и нозе депилирани