Влакнести мажи или не?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од elena99, 10 декември 2009.

?

Влакнести мажи или не?

1. Да

99 глас(а)
    35,2%
  2. Не

182 глас(а)
    64,8%
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    НЕЕ! Посебно ако е црн,би бил вистински мајмун.Доколку е плав,може на нозе и на раце малку...Ама на грб или на торзо НЕЕЕ :puke:

2. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Влакнести мажи - НЕ! Чудно,но моите пријателки од Америка, обожаваат влакнести мажи, мене тоа ми е малце невообичаено, за жени толку да сакаат влакнести мажи и тоа да им е sexy. :puke:

3. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Дефинитивно НЕ САКАМ мажии со влакна на градите(шо ми е многу грозно ,посебно ако е некој црн :puke: ) или без влакна на нозете,а па уште полошо без влакна на рацете :D (шо ми е многу педерски)!!
    :)

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    ???? What's that? 8)

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Па торзо е трупот. Девојчето ваљда мислело на ГРАДИ.

6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Па сега зависи ако е плав или смегј мозе на раце на нозе ама цел онака издепилиран па немој ке се усрамам :rofl:
    Имаше еден дечко и демек да се најдеме на одмор а у и ми вика ќе дојдам еден ден покасно морам на депилација да идам :fubar: (и кога го видов цел беше издепилиран раце нозе, се... како детенце личеше.. баш по секси беше не депилиран) :rofl:

7. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Me too !!! Нешто најгорзно што може дефнитвно да го направи одбивен се влакна што му штрчат од љубовниот тепих и тн. "една веѓа-споени веѓи " уууууууууууфффффффффффф не сакам !!! ... :lol:

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    се сложувам со постот над мене, веѓите не треба да личат на логото на Мекдоналдс! :geek: не е добро ни па ако му се како на тој пејачот маријан или марио или како и да беше... поубави од моите абе :^)

9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Не сакам депилирани мажи иако немам ама баш ништо против тоа :) .да си има нормално влакна,а грдо ми е кога ќе видам машко со превише влакна на грбот, насекаде :puke: ко мајмун*е ми е :lol: во тој случај депилација-моооожееее!

10. unforgiven

unforgiven Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    10
    ух баш сакам депилирани машки :rofl:

11. lady05

lady05 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    48
    Несакам влакнести мажи особено не на грбот и градите

12. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    па добро како ќе се знае дека е машко секако не да има премногу,ама сепак да ги има :D :D
    мене па у живци почна да ми идат овие машкиве ко жени станаа ок е да депилираш интимни делови и грб ајде и неприметливо да се исчупа ако се дебели многу веѓите,ааааааа некои што гледам ма и нозе и раце тенки веѓи бетер од женско па пудри кога ќе им видам на лицето ми иде да го шамарам :puke: :puke:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    мене ми се допаѓа кога е среден, депилиран на делови каде што треба да е секогаш среден. несакам влакнести онака со љубовно килимче. Среќа и мажулето ми е плавко па не му се познаваат на раце влакната а на нозе и гради го депилирам само пред одмор онака сакам да ми е тасма да гледам како водата се слива по неговото тело, а плус и знаеме да си отидеме на нудистичка плажа па сакам да ми е пицикато среден. ВО глобала не сум за влакнести машки :lol: :lol:

14. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Без влакна на градите,грбот и на места каде што треба да е среден :D.Дечко ми е смеѓ така да не му се познаваат многу влакната на рацете и нозете онака симпатично делува кога ќе светат од сонцето :)

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    МРАЗАМ влакна кај машко(особено црни)
    ептен ми е бљак :P

16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Депилиран на оние места каде има потреба.
    Не сакам мажи кое се премногу влакнести, или мажи налик девојче во пубертет.
    Депилација на интимната зона, под пазуви и доколку има потреба на грб и гради/стомак. Нозете и рацете влакнести, да знам дека имам маж покрај себе. :wasntme:
    Многу сакам да го галам дечко ми по рака и да ги чувствувам влакната под својата дланка. :$

17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Не сакам многу влакнести мажи, се во границите на нормалата. Нека си има влакна на рацете и нозете, немам ништо против, но таму каде што треба сакам секогаш да биде изделипиран. :$ Исто така не сакам мажи со многу влакна на градите и на грбот, а многу ме нервира кога ќе видам некој со ептен тенки веѓи како женско па дури и бетер.

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Ако е ваков може :lol: :inlove: :inlove:

На meruska, maca99, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Јас сакам средени и мазни. Не да биде јамболија. Особено да не биде влакнест на грбот, интимната зона или пак градите. Или пак пазувите. За нозе, да не биде премногу влакнест а на раце ми е ОК, немора и таму да е мазен. Нејкам мајмун до мене. :!:

20. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Вакво либето ми е само со нијанса помалку...инаку...совршено