Влакнести, ама па да не е како подвижна прашума. Да има каде-таму по некое влакненце на гради и грб, на нозе и раце. Под пазуви и во интима да се средува редовно, од хигиенски причини. Не сакам машки што се депилираат по нозе, а камо ли по раце. Па тој помазен од мене би бил Треба да се средуваат, но не да се претера, па да бидат ко педерчиња.
Мене депилирани мажи ми се одвратни! Кога ќе видам мажи (ако може така да се наречат) помазни од жена и со исчупани веѓи со "подобра" форма од 50% жени ми се Сакам мажествен МАЖ! А не некој со женски манири и да правиме муабет за козметички салони или ленти за депилирање Депилирање оправдувам само кај спортисти да речеме. Секако се што е претерано нечини. Влакна на надлактици и грбот ми е одвратно! Исто и споени веѓи Но сето тоа може да се среди а да не биде приметно од авион.
Никогаш во мојот живот не сум имала депилиран маж,така да не знам како би изгледало тоа Мојов е средно влакнест ако постои таква категорија Таков е каков е нема менување
Не сакам влакнести мажи , мојот е со посветол тен и не му се познаваат многу влакната , инаку сум видела некои како мајмуни се , имат влакна на секаде
Имам и во друга, слична тема пишано, ама и тука ќе кажам. Се знае што е машко. Како што имаше една членка погоре пишано - мажествен маж. Нормално, не значи тоа да е ко мајмун, да не му се гледа кожата од влакна, ама во никој случај не сакам целосно издепилиран. Се знае кои делови се дозволени за депилација и на кој начин сето тоа би изгледало привлечно. А чупање на веѓи, депилација на раце, нозе итн, не дозволувам во никој случај. Премногу ми е.
Нека си има влакна на рацете и нозете, ама ако има на грбот на стомакот или на градите иууууууу одма трн оф. Не сакам влакнести мажи воопшто. Не ми сметаат влакна на рацете и нозете ама да има на некое друго место не би сакала, грозно ми е и грозно изгледа
И јас така велев влакнест маж оооооооооооооноооооооооооооооо ама и таков ми се погоди по нозете и рацете нема многу,на грбот нема ич,ама затоа пак градите му изобилуваат со влакна,сега си го сакам таков немам проблем со тоа и веке никогаш не велам тоа не сакам тоа сакам,зошто тоа што несакав тоа ми се погоди
Можеби не сум дорасната да коментирам на вакви теми ама не се воздржав и морам да си искоментирам. Ја си поштувам влакнести мажи. Па у реду е бре луѓе да си има влакна. Само мишка бричена обавезно, инаку не доаѓа во предвид Депилирани машки само толку за таквите!
Да ми депилира нозе и раце не. Тоа ми е педерски, никаква хигиенска причина не ми го одобрува тоа, туку на мода препишувам. На грб не би сакала да има воопшто. Ниту ни на гради, на стомак може една линија. Чупање пак не доаѓа во предвид, ако има една веѓа, тој делот кајшто се спојуваат нека си го среди, али обликување, тинтрање, не. Се на се, не ми сметаат влакна, али на тие делови што кажав, поарно би било да ги нема. За среќа, телето мое, нема влакно ни на грб, ни на гради, а на рацете едвај му се познаваат, на стомак таа линијката што ја спомнав ја има и тоа е се. Ко бебе е
моево мажуле воопшто нема влакна на градите уствари има малку ама сам си ги вади со раце како го прави тоа и јас незнам што чоече ке беше, на стомакот има само една линија , на грбот нема а на рацети и нозете си има најнормално, инаку мрзам мажи кога ке видам со неизбричена мишка ми се гади ејјј.. ајде разбирам по старите ама па младиве... а штоо се однесува до вегите го чупам само на средина нели да не му бидат споени друго ништо
ДА за влакнести мажи! Помажествено е така бе, многу нормално, е не ај заедно да земеме да се депилираме. Душо ај прво ја на тебе нозете ќе ти ги депилирам, после ти на мене chest hair, важи ли? Толерирам секаков степен на влакнетост, дури и гајтан веѓа ќе толерирам ако го сакам. Спојлер Освен под мишки и на интима, ама за тоа треба сам да си е свесен. И бонус за сите љубителки на влакнести мажи
Да јас сум за влакнести мажи,но не сега да бидат како персиски теписон.Во тој поглед мојот е идеален има по некое влакненце на градите и тоа е се таков си е од мајка го обожавам.Нормално и на рацете и нозете поретки а за интимните делови редовно ги одстранува.
На прво место ми е умерено влакнест. Потоа ми е многу влакнест. А депилирани машки не сакам воопшто и не можам да сфатам како на некое просечно, хетеросексуално девојче би му се допаднало машко мазно како неа, или евентуално уште помазно
Дефинитивно нејќам мажи шо се мазни ко делфини...мислиш пубертетот ги прескокнал!!! Шо е па нема валда да си набивам комплекси кој е помазен.. тој или ја? Шала на страна, нејќам нит влакна од типот љубАвен тепих, ама коа сакам некој, сум толерантна и можам да поминам преку тоа...ама делфин не..не.. нема шанси!!
Маж ли е, што ли е. Па кога ќе си легнеме да се мазиме, па ќе си ги увиткам прстите во љубовниот тепих... Шала на страна, денес момциве имаат помалку влакна и без депилација, како момченца се. А јас сакам маж И не можам да ја разберам потребата кај мажите од депилација. Кој ја искреирал таа побарувачка, жени? Немојте бре, не е убаво
Умерено, да. Ама да не е ко орангутан. Мислам ок ми е и да се депилира, ес лонг ес хи ис нат опсесд . Да не биде бетер од шмизла.