Се во граници на нормалата, е сега ако е некој мајмунест со еден тон влакна насекаде нормално е да ги среди. Инаку стандард се што е потребно за хигиена - без влакна под мишки, на интимниот дел. И мн ми е грдо кога ќе видам маж со влакна на грбот.
Треба на: -ПАЗУВИ (ми се гади кога ќе видам некое машко со шишки под мишки) -гради -стомак -грб -раменици -и да се кубе на образите под очите!!
На нас ни е грдо па си коментираме и помеѓу себе, а не па на ж. И не, не е тоа метросексуална фора. Сте си се фалеле вие помеѓу себе чии дечко има повлакнест г'з ? :geek: Нормално дека не.
Мене пак ми се гади од скроз депилирани мажи. Па маж ли е што ли е .. Се разбира интима, под пазуви , средено тип-топ.. ама ко ќе видам некој помазен од мене.. Епа ај заедно на депилација ќе одиме,да се натпреваруваме кој посилно ќе писка
Па сакам на нозете да си има средно виткани влакна. Многу ми се секси и сакам онака да му ги електризирам . На градите несакам да има влакна, може малку ама навистина малку. Никако не би лав карпет. На рацете во долниот дел да сакам, ама не бујни, а на над лактицата не сакам. На грбот никако! Заборавив да напишам за интима и мишка , а и тие места не би сакала да се влакнести.
Хахахаххаааа ова ти мм го имаш опишано, плус што му се плави влакната Инаку мене ми смета што нема на градите, сакам да има, вака како дете е мазен некако
Маж ко маж се знае,влакнест ! Но, се во границите на нормалата. Никоја не сака орангутан до неа. Не сакам да биде многу влакнест на градите,под пазуви по можност без влакна ,на грбот ретко кој има ама и да има нека се среди пошто тоа е веќе гнасно,а за рацете и нозете не разговарам. Таму ако не е влакнест,нема да знам дали е машко или женско
Никакако несакам влакнести мажи, немора да оди на депилација но може да се избричи барем. Ок немора нозе да бричи но горниот дел обавезно од брада, мишки, гради, стомак, гениталии. Осоено акцент ставам на мишките и гениталиите, неможам да замислам да ме гушне а од мишките да му мириса. Колку и да се тушира кога човек има влакна под мишки мириса. а доле ми е битно поради оралниот секс, кој толку многу го сакаат мажите. Ако можам јас да го ставам тоа чудо во уста ке може и тој да се избричи, бидејќи не мислам да голтам влакна. Како што тие бараат ние да бидеме бричени епа јас барам и они да се помачат малку.
Ич не сакам влакнести мажи, единствено може да има влакна на рацете и нозете, другото се подлежи на депилација (брада и бркови, гради, грб, под мишки, интимна зона...)!
До тие што сакаат мазни: Сте размислиле за менување на сексуалната ориентација? Можда повеќе би ви се свиѓале женски. Најјакиот аргумент што го сретнав во темава повеќе пати е: "Ако можам ја, може и он." Значи сега е "Ако можам ја да се депилирам, може и он". Следно ќе биде "Ако можам ја да чупам веѓи, може и он". Дали после тоа следи "Ако можам ја да се шминкам, може и он"? Да не одам понатаму, можеби би звучело вулгарно. А сега озбилно. Разбирам средување под мишки и во интимните делови заради хигиенски причини. Мада може да се одржува хигиена и без тоа, али ајде. Под мишки се средувам со ножички (не депилација или брич пошто на ништо нема да личи мазна мишка а околу другото влакнесто), а доле користам ножички и брич. Гради, стомак, грб, раце и нозе не доаѓа у предвид депилација. Мислам дека би се осеќал како жена ако се издепилирам. Можда за повеќето ова би звучело "старомодно", ама сметам дека влакната по телото се една од работите по кои треба да се разликуваат мажите од жените.
Мразам мазни мажи т.е пички ! Да пички зошто не личи маж со нежни раце и нозе Ај да почнеме и ние на лице да си бричиме ? СЕ ЗНАЕ МАШКО СИ Е МАШКО СО ВЛАКНА се разбира на нозе раце на др место не ИНАКУ ПРАШАЊЕ ЗА МАШКИТЕ КОИ ШТО СЕ ДЕПИЛИРААТ : ДАЛИ ИМ Е РЕДОВНА МЕНСТРУАЦИЈАТА ?
Не сакам депилирани. На што личи тоа, маж со мазни нозе скроз депилирани. Раце па да не правиме муабет, не ми личи ама ич. Оправдувам депилирани на гради и грб, ако имаат премногу влакна. Инаку, единствено под пазуви бричење, другото ми е премногу геј. Се измазнил секаде депилиран, искубани веѓи под конец ма што е тоа? Уште да го прашам дали има редовна менструација