Прекрасен ее.. особено песните Нема ден нема ноќ Сонце не ме грее Соба 101 и многу други, и сега нашава „Империја“ на која сите се противат, а мене баш ми се допаѓа..
Прекрасен човек, прекрасен глас прекрасни песни!! Лозано не оди на Евровизија за да се посрами туку да не претстави како што е достојно за него. . Го видов последниов пат кога беше во Стумица. Можеше да направи подобра атмосвера, но јас уживав во неговиот настап, многу ми се допадна!! Инаку неговиот глас ми е премногу сличен на гласот на Тоше.. ПРЕМНОГУ особено во песнава https://www.youtube.com/watch?v=Bd7GHvG1yHQ
Јас порано и не го обожавав многу ама сега си го слушам ептен,новата „Мандарина’’ му е добра само кикс му е што има портокали во спотот а не мандарини хахаха
На почетокот од кариерата некако збунет ми делуваше Сега е добар, има некои добри песни некои крш. Но човекот ми се допаѓа бидејќи не е од оние што сакаат да привлечат внимание и е скромен.
Песните му се промашај во последно време, а не дека претходните му се нешто подобри, два стиха ги брмчи во цела песна тоа ли е рефрен - ГЛУПОСТИ. А спотовите му се монотони и секогаш исти