Влечки лајнарки

Discussion in 'Мода и стил' started by marina.baby, Mar 1, 2011.

1. starfish

starfish Популарен член

Не можам да се помирам дека се викаат лајнарки!!! Лајнарски човече! Изведено од лајно!!!
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Инаку јас немам вакви, ама затоа кога одам кај баба ми, во клозет ме чекаат едни вакви. Стојат во ќош, во случај некој да е бос, па да не гази на плочки.
    Стварно на лајно личат!!!!

LivingGlam, sesilija and Offspring like this.
  2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Јас немав појма дека се викале лајнарки, знам дека често ги именуваат по фирмата прозводител.
    Инаку имам носено и морам да признаам дека се неудобни ко 12 штикла да носиш. :lol: Имавме дома едни кои служеа за да се наводнуваат цвеќињата со нив и најверојатно ги оставил Хитлер на бегање зашто цел живот ги имаме ( што ти значи македонско производство=квалитет). :rofl:
    Ги имав носено додека го правев она за што беа наменети се додека еден ден после половина час носење не ми се појавија неколку големи болни плускавци, од тогаш ги немам облечено ]:)

Дома веќе не ги употребуваме после мојата "несреќа" но кај баба во село сите си имаат такви и сакал нејкел ќе ги носиш за низ двор. Но јас се "плашам" од нив па затоа секогаш си ги носам папучките од дома кога одам кај нив :)

3. mime87

mime87 Популарен член

ги мразам :puke: од секогаш ми беа одвратни искрено па често порано од мене таквите влечки се наоѓаја во канта и имав расправии со мајиками :D
    сега кога се починати моите баба и дедо таква влечка едно 7 или 8 години ако не се лажам ми се нема појавено пред очи :D

4. sesilija

sesilija Популарен член

Дечки де бре сменете го името на темата, се грозам, посебно кога јадам нешто и си читкам овде :puke:

А инаку кој не ги има не е Балканец :!: :D
    Јас предлагам да отвориме група на фб, за сите оние кои имаат барем еден пар гумени влечки, пардон лајнарки :fubar: :tmi: во домот- гарант ќе има многу членови во групата :rofl:

Или група- ти не си ти, ако немаш лајнарка дома :rofl: :rofl: :rofl:

Strumfeta93, lolyta777 and LivingGlam like this.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Мене ми е глупа темава и ме нервира.
    Не дека ја сфаќам лично и си носам вакви папучи,ама некако ми е грда и без смисла,освен забава.
    Поарно префрлете ја во насмевка,отколку во мода и стил да стои. |(

6. Mygirl

Mygirl Популарен член

Имало и кај нас по некој пар од баба ми и дедо ми, па и татко ми имал порано. И сега можеш да најдеш некои залутани. Само до сега никогаш не сум му придала никакво значење на овие влечки, ниту ми се грди, ниту убави, едноставно не сум ни размислувала за нив. И отварам фемина и оп, цела тема за влечкиве :o :rofl:

7. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

:D :D :D :D :D ме изнасмеавте со темавааа дефинитивно....браво за тој што ја отвории.. :lol:

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Исто и мене ме нервира, а и девојката која ја отвори, јас ја сватив како да не исмева, мислам добра доза цинизам се чита во нејзиниот опис за темева, па како ај да ве видам што ќе пишувате и што ќе постирате на темава....кога глеј, чудо...темава и заживеа.....
    уште еднаш, според мене, темава и беше да не исмева....не дека сум нешто навредена, само и јас мислев дека ќе и возвратиме исто....ама не било така...
    како и да е, да, барем нека ја преместат од мода и стил....

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Имаше некој цртан филм, не ми текнува кој, и таму се велеше - уништувач на забава :P

Епа уништувачи на забава сте девојки :D

10. enca.69

enca.69 Популарен член

^^^^
    :rofl: :rofl: :rofl:
    (баш така му дојдовме)..... :D
    нема врска ...темата оди понатака......
    Јас имав едни, ми се допаѓаа многу, ама голем број ми беа.......и останаа неизносени ;( :rofl:

Phyramide likes this.
  11. Theodora

Theodora Популарен член

Ова е офф топик,ама цртаниот беше со овчичката која викаше „Волк,волк,„! кога волкот ќе се појавеше,па доаѓаше огромниот овчарски пес,кој со еден зафат го фрлаше волков во далечините,па дури овој леташе викаше „Уништувач на забави„.

12. mime87

mime87 Популарен член

јас сепак слатко се изнасмеав за темата и од коментарите на девојките :D

13. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Значи темава е комедии :D .Прв пат слушам дека овие влечки се викаат лајнарки.Иначе никогаш не сум носела,но имаме 1 пар што стојат во ВЦ уште пред да отидам јас во таа куќа.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Добра идеја, морам да признаам ^_^

За сите оние што имаат пар клозетски влечки по дома :D Така :!:

15. karina8

karina8 Популарен член

Абе од што се убави и циганите не ги сакаат :lol:

Еднаш на баба ми циганите и ги беа украле сите папучи од пред врата. Жената и е жал се им дава, еднаш дошле им дала што имала па отишла до другата соба да земе и ајвар да им даде. Овие да ги приберат сите папучи до вратата што стоеле и да му ја летнат |( :D Ама апсурдот беше се прибрале, само едни вакви влечки што дедо ми за по двор си го носеше ги оставиле, а и тие таму стоеа :lol: Што е најжалосно и моите ниски сандалки :worried: па за да не одам со штикли (кои за среќа никогаш не ги оставам таму) до комшивката да си позајмам сандалки да си одам си облеков овие популарниве лајнарки :wasntme: Абе срамотилоци! :D

16. Alanna

Alanna Популарен член

17. marina.baby

marina.baby Истакнат член

18. the.one

the.one Популарен член

Гомнарки :rofl: :rofl:
    Никогаш не сум носела, но имаме еден пар во купатило и секогаш кога ги гледам несвесно си ја замислувам мајка ми како ми се дере НЕ ОДИ БОСА НА ПЛОЧКИТЕ!

Maarija likes this.
  19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Ако нема вар или креч на нив, тоа не се папучи! :rofl:

20. lattie

lattie Популарен член

Хах се изнасмеав не сум знаела дека така ги викаат ае влечка од чик чиста гума да се утепаш носејќи ги...браво секоја чест за отворената тема ме изнасмеа