Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Влијанието на социјалните мрежи во изборот на партнер

Дискусија во 'Сингл' започната од dostae, 3 август 2020.

1. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    @dostae
    Колку луѓе следиш и колку те следат? Мене ако ми пише некој што следи 2-3000 профили а го следат 100 па плус ни слики да нема, нема шанси ни да го заследам а не па да му вратам. Делува малце манијачки во тие случаи од женска гледна точка (не викам дека си манијак btw :D )
    А ако го следат помалце луѓе и он не следи многу исто така и си има нормални слики, why not.
    А па ни тие машки што имаат многу следбеници и цело време постираат слики полу голи само кај што шетаат по плажи или со мускулите стегнати не ги сакам, ми делува многу самобендисано :D
    Така да не мислам дека е тоа што мислиш ти дека не те следеле многу луѓе, туку има нешто плус што од страна малце можда изгледа чудно.

На Angie1432, crimson, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Musicallinmylife

Musicallinmylife Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Лично јас сметам за мене не може да ми влијае, бидејќи секогаш кога запознавам луѓе ги запознавам во живо, не избирам преку социјални мрежи тој ми е најубав пристап. Тоа било и кога сум имал социјални мрежи.

На browneyes_ му/ѝ се допаѓа ова.