Според хороскопот тоа е добра комбинација...Зашто земјените(Бик,Јарец,Девица) одговарат со водените (Риби,Рак,Шкорпија)..Али во карактерите дали и колку одговарате тоа ти сама треба да знаеш
не верувам во хороскоп.. на сите можни страници за хороскоп пишува како девица со близнак е најужасна и најневозможна комбинација..епа јас и дечко ми сме такви знаци па се сакаме, не обрнуваме внимание на хороскопот и супер ни е
Да,верувам во хороскопот и тоа многу.И мислам дека многу влијае во љубовта.Одам со шкорпија и читајќи ги општите и љубовните карактеристики се запрепастив
јас сум вага, исто и во подзнак, а тој риби (во подзнак не знам), некаде читав дека не е добра комбинацијата но супер ни е. знае ли некој повеќе за комбинацииве
^^ http://www.astrology.com.au/compatibility/index.asp еве, негово знакче, твоето значке и се' ќе си каже тефтерот Инаку, јас прилично верувам во компатибилност на хороскопски знаци. Моментално имам една од прилично совршените комбинации кои хороскопски ми одговараат и се чувствува, ах, се чувствува
jas veruvam vo horoskop i toa mnogu...sekogas si pravam komparacii so znacite i zosto sum nova ovde ke go spodelam toa i so vas...jas sum bliznaci so podznak lav...bivsiot decko mi bese vaga i tocno e deka premnogu se slozuvavme...ali on bese tipicna vaga a vagite se premnogu ljubomorni sto mene mi smetase...zatoa i neslavno zavrsi...ovoj decko sto mi e sega e skorpija i toa DUPLA...neznam kako no nie pola godina sme vo vrska i super ni e...a vo nieden horoskop ne pisuvalo dobro za skoprija bliznaci...dali mi e do podznakot neznam zosto pogore procitav isto skorpija lav i deka nemozele da se podnesat
Добар линков Трендафилке, одма проверив... Virgo + Aquarius: Earth + Air = Dust само прашина зад нас двајца се крева
fala najmnogu...i mene mi padna toa AIR + WATER= RAIN...promeneti sme i dvajcata mnogu samo za da ni uspee vrskata...pa ke vidime ponataka.Sekako ke bidete izvesteni
јас сум дупли овен а дечко ми рак во лав иако овен и рак воопшто не си одговараат сепак подзнакот на дечко ми мн влијае и затоа врската некако ја одржуваме
epa da vi kazam jas mnogu veruvam vo horoskop,taka sto na 500 stranici citam. inache za malku ke bev vo vrska so bik (i ja sum bik) ,ama za malku. otprven bevme prijateli,pa pochnavme nekoi emocii da iskazuvame,ama vo sekoe dobro ima i loso.premnogu cesto se karavme od koga izlegoa tie emocii na vdielina,i sega moze da se kaze deka nemame ni edno zdravo.mislam deka dva isti horoskopski znaka ne mozat da bidat vo vrska.momentalno sumso skorpija i ubavo mi e.