Не знам јас за ова, јас сум била во врска со овен и со лав. За овен можам да потврдам дека беше ужасна комбинација, касно го сфатив тоа но го сфатив. А со лавот беше се идеално и прекрасно функциониравме. Инаку, јас сум рак.
Пa немa бaш врскa oвa сo хoрoскoпoт, aкo си се слoжувaте и хoрoскoпoт ви вели декa не сте рoдени дa бидете зaеднo, нa крaј мoже хoрoскoпoт дa не е тoчен. Акo вo врскaтa ви oди ви oди, aкo не не, немa бaш врскa oвде хoрoскoпoт. Зaтoa не верувaјте мнoгу вo oвa
Никогаш повеќе во мојов живот еве кажувам нема да сум со некој кој што има ист хороспоски знак.. пример од последниов бевме Девица-Девица... ужас.. и да точно тоа дека ако иде врската иде ако не не.. ама имаме слични особини ..
Јарец и стрелец комбинација лудило, спремајте ножеви. Знаев дека не одговараат и одев право во огнот. По никаков знак од стрелецот мислам дека нема.
Ах со кого да одлучам да бидам?? Јарец (јас) со стрелец? Јарец со рак? Јарец со бик? Јарец со риба? Јарец со јарец?
Barem sporeduvajte natalni karti (soglasnost na mesechevi znaci, konjunkcii, trigoni i t.n.), koga vekje ste navlegle vo ovie raboti. Ne tuka po sonchev znak si birate dechko, bezveze.
Е не е точно ова дека бик со риба одговара Јас сум риба, тој е бик значи тотално сме спротивни, тој сака се по негово да биде, секогаш неговиот збор да се слуша, инает да тера, некој да му трча околу газот, цело внимание кон него посветено да е, ако не е нешто по негово тогаш одма се лути се нешто му смета за се приговара Значи нема врска оваа, некогаш зависи и до карактерот
Јарец и риби дека одговараат, а не бик и риба Така имам читано, јарецот е емотивен ако глумиме лудио и студенило и рибата е емотивна. А и јарец и бик оди, двајцата тврдоглави ама успева. А за риби и бик не знам Ама ако не оди нешто, со сила убавина не бидува. Како шо рече некогаш е и до карактерот.