Видов некоја нова кашичка на хип, моцарела со патлиџан мислам и шпагети. Ама за шпагетите во заграда пишува дека се од дурум пченица. Дали тоа значи дека не се класични шпагети и дали може да и дадам на малата? Ај ве молам некоја поупатена мајка да ми објасни, ве молам
Тестенините се од пченица, не од јајца. А може да содржи траги, дека минуваат на иста трака. Мојот ја обожава. Имам залихи дома. Исто и таа со брокула, бел сос и тестенини. Само не знам за неа дали се класични тестенини или не. Немам забележано, не обраќам веќе толку внимание на Хип составот. Оти јаде веќе се.
Мојава не сака веќе да ги јаде кашите баш баш. Јаде ко без сласт веќе. Баш земав за викендот кога шетавме. После во ресторан и нарачав чорба, со сласт ја сркна со скоро 2 кришки леб. Човек. Неќела каши - мочличе!!!
Хе хе, јас и варам на мојава брокула со батат и мисиркино. Па блендирам, маслиново, тракатанци.....она до татко и седната изела 3 ќебапчиња, пржени компири, ма и пивото да и го дал ќе го надигнела 100 посто. И така мојот ручек отиде во канта и јас веќе за неа посебно не готвам
Оваа првава ја има со ист состав од Бебилов во ДМ. Со парчиња макарони е. И мене ми е вкусна и таа ја јаде без око да и трепне. Ама крупнички се парчињата,за над 8месеци стои на таа.
Maticnata mi kaza deka mozam da vovedem uzinka, ama ne znam koga i sto da davam. Sega vaka ni e rasporedot: Okolu 6h AD 9h pojadok 12 AD 15 rucek 18 vecera 21 AD i spienje Sto da smenam da imam vreme i za uzinka? AD mnogu sakat da pijat, ne sakam uste da trgnem denski sto pijat. Fala za odgovorot!