И ние денес почнавме со вкусови. Дадов морков, беба јаде воодушевена, среќна. Дури и со усте и јазиче шматка како да џвака
Мора да има сол, иначе ќе се расипе. И домашна ако направиш во поголеми количини, за да ја зачуваш, ако не ја замрзнеш мора да ја посолиш.
Наздравје нека ви е.... Чекав да пишеш знам еднаш се предомисли и рече ќе чекаш до 6м, ние си ручкаме со сласт сега за сега, инаку една ден сте од нас постари ако се сеќаваш си пишавме...
Незнам, и јас се почудив, набавив и пиле селско ... и случајно ја прашав и таков одговор добив, тоа што било добро за нас,било добро и за нив...
Фалаа Да се премислив ама таман е сега, и ме радува што како за почеток не плукаше Ке видиме утре. Вие вие воведовте оброк веќе?
Svesni sme srcka kolku e dobro toa po makretine sto go kupuvame neli? Jas pilesko zimam od kaj rodnina od selo, sto tocno znam zasto i jas sum bila tamo, sto jadat, znam deka osven vakcina protiv bolesti drugo ne dobile, i hranata im e prirodna, na cisto, ubavo i navistina nezagadeno mesto. Od tamo kaj sto si nabavila pileto prasaj so sto gi hranat. Ima so koncetrat sto gi hranat ne velam ne, no eve za sebe od kade sto mi davaat sum so 1000% sig sto e pileto. Neli sepak dodeka se mali i imame kontrola sakame zdravo da se hranat, a koga veke ke bidnat tinejdzeri eheeee koj ke znae sto ke jadat vo uciliste ili pak koga ke se nadvor so drugarite. Ako ti e shube ubavo ti kazaa nekoi clenki, ne go davaj cesto, zimaj si telesko , vo Vero mozes na napomenes deka ti e za bebe i davaat ubavo mevce.
Па скоро да речам воведен е има пробано мн работи и ги сака дури се смее на глас кога јаде како ластовичка подзинува брчиме знаес бррр како авионче и само што ќе ја дигнам лажичката она подзината е чека...
Od bucen ti se najdobrite mlecni proizvodi.Ne pravam reklama, da ne bidam loso svatena.No kako ljubitel na mlecni proizvodi gi soznavam koi se i kakvi se
Stom ti prifati vkusovi pocni si so domasnite.Mozes i vednas so domasni, vo soglasnost kako pedijatar nalaga za namirnica po namirnica.
И јас сум љубител на млечно и ги јадам производите на бучен, затоа и зедов од нив е сега уште немам никаде зачекано урда нивна. Дали знаете дали воопшто има во продажба?
Маслиново од 6м Кромид стар од 7 Лук и праз немам дадено 8м сме, лук би можело и тој од 7м а за праз не знам мислам дека е потежок за мешето.
Како изгледа алергија? Вчера јадеше морков, после вечерта и де вцрвене едното обравче. Денес пак пробуваме морков и еве образот пак црвен
Сирење од кога почнавте да давате? Солено е многу знам ама ме планирам количински да давам многу, онака по некое прченце за вкус со тарана пример