Се знае џигер кај се јаде у Љуц идеш фрлаш две порции со бокалче ракија и искачаш да се тепаш накај клинички онака по рамбовка на -10.
Во некои табели пашканатот е во првите намирници од 6+, а во некои не е. Сум заборавила кога го дадов на син ми. Ај по тазе мајки, кога дадовте пашканат?
Мами, беба е 8+ дали смеам да дадам домашна посна тарана? Како и по колку давате? И дали замрзнувате урда?
Е извини, ама кај "Убац" у Ѓорче е бољи Инаку, дадов пак морков денес. Плачеше за уште Се надевам нема да има реакција. @kikin јас утре сакав да дадам. 7+ сме
Како сте тргнале, џигер ќе дадете на 6+ @marchi-cool ако си почнала со дохрана дај му да лизне, тиква може.
почнав само си јаболко по 3 дена па круша па морков и на крај банана,веќе ќе не фати повеќе од 4ипол месеци,и јас мислам дека нема да е штета да проба. За оброк планирам од 5ти месец
Значи да дадам и јас тиква додека имам домашна... Супер ме потсетивте... BTW, тиква/стамболка исто е, нели?
На хип овошните пишува откако ќе се отворат може до 3 дена во фрижидер, а зеленчуковите да се искористат нареден ден чувани во фрижидер.
Telesko od Vero. Kazuvam deka e za bebinja i mi davat najdobro parce. Za pilesko ne znam, uste nemam zemano.