Брзо ти се свари леќата на Кибела? Јас прво од неа купив, 2 часа стоеше во вода, ја сварив и пак имаше недоварени зрна, а знам дека црвената леќа нема потреба ниту од киснење ниту од долго варење...
Најчесто го комбинирам со брокула; компир и морков; ориз. Од прилика како што јас го комбинирам за мене и маж ми, така и за него.
Супер идеја за манекенките Абе вие запчиња да не вадите вака шо зафркава? Наздравје нека и е, утре повеќе ќе си ручка
Тиква имам замрзнато уште од есента и од неа и давам. Мириса малку појако кога ја печам, а вкусот и е ист. Карфиол и брокула не знам, и јас сакам да замрзнам да не купувам често заради ситуацијата.
Втoр ден jабoлче. Не знае за дoста, тргам лажичетo плаче Дали утре мoжам да и дадам кoлку сака, пример малo тегличе Hipp?
Кај мене е со молби хахаха јас му давам он устата ја затвара Веќе 5ти ден пробуваме Од пон веќе сме 5ти месец Мислам со 1 2 недели ни бегате вие
5 и една недела е. Знаев дека ќе биде лапачка да не jа пoдречам. Ќе се навикне и твoетo сепак самo на млекце беа
брокула и карфиол јас замрзнати земам и вадам по потреба. има некој давано од овие млека на нутрино? Има повеќе видови. Мене ми треба само за млечни каши инаку не би давала
јас не сум ни помислила да мешам купечка каша со домашни намирници. Ете не ми текнало. Може ли?? Зашто еве средина на 7ми месец сме а уште ми е шубе да давам месо. Во оваа гунгула со вируси некако не ми се купува ништо од месарница посебно не за бебе