Блитвата каков вкус има? Може ли да се комбинира со кисело млеко? Прв пат ке давам блитва и не знам што да очекувам како реакција.
Блитва, ориз тиквица морков и лук Блитва телешко компир брокула кромид Овие две комбинации ги дадов минатата недела, изедено со сласт. Мислам дека може и со к.млеко како спанаќот
Фала ти, да препрашав и кај матичната. Ама ми направи реакција на жолчката, ќе си почекам до следни давање
Побрзо да помине. Се третира со нешто алергијата од храна или поминува само од себе? Прво водата од месото во ручек три дена, четвртиот малку месо во ручекот,другите два дена поголема количина месо
Аериус сируп препиша матичната. Ама со предиспозиции за алергија на јајце е мојава. Не знам дали на сите даваат.
Како содржи, на пакувањево од напред пишува no added sugars Јас го пратив мм по овој,не најде па од холе ми купи
Пишува природни. И на некои каши пишува дека содржи природен шеќер. Што знам јас не би се потресувала многу,сите деца растат со овие.
Добро бе мајки можно ли е воа значи 8 месеци сме (само доење ,ништо друго ). Веќе 3 месеца се обидувам да му воведам оброк но значи а земам да му давам да јаде одма е плачење викање, солзи ронење , значи пробав и домашни и купечки каши и свежо и се значи никако никако да се нејќело . Значи гладен ќе легне ама да јаде нешто нема шанси .