Оли баш кашички се,само практично е пакувањето. Јас во ноќната житна каша додавам по малце,да има шмек. @babyboy1 тоа veggie bunny е многу бљак.Blue bird е најубаво,мене ми е омилено де
Немам јас таква, не е исто како со филџан? Се мислев за меџик куп на нук ама незнам дали ќе може да пие од тука, да не треба со заби да притисни?
Немам пробано ќе ги пробам ко ќе дојдат на ред Не најдов со јагода ај сликни ми ко ќе имаш.. @Sanemsi јас зедов на томи 4+ама џабе е силиконско со вакуум е и треба да цицни за да се напие а тој незнае дека широко му е клунчето и сега го навикнав од пише за млеко си пие и вода не којзнае колку ама во текот на денот ќе испие можеби 50-60мл
Нудите вода цело време или само после оброк? И уште едно прашање, денес правев инстант каша ориз од хип ама ми се направија како мали грутчиња, дали зашто не беше доволно топла водата? Откако ќе преврие, пишува да се остави да се олади на 50степени. Колку време би требало да стои водата?
Па може филџанот му е широк, чашата е колку неговата уста. Јас имав купено од baby nova мало шишенце со цуцла и клунче, и со таа сака вода ама не колку со чашата. Му тече малку од страните ама го гледам голта убаво, полека се учи да пие.
100гр е едно..само едно му имам даено вчера и мекни за проба,така воведов глутен..околу 55 ден се +- два,три денари
Не сум зимала јас, ги рекламираат овие инфлуенсеркиве што се по здрава исхрана. Јас немам место во замрзнувач иначе радо би земала од се по нешто.
Јас го варам. Не сум му дала свеж. Мајка ми ми направила во тегла сок од домат варен, тоа му го ставам така во каша, а домати варам со зеленчукот
Да и поразличен состав се,во смисла Подруга комбинација на обишје и зеленчук. Или јас така мислам ама не ги видов овие комбинации во тегличка..Од овие што ги имам јас овие се со глутен.. За холе не сум сигурна со овес е ама не е напоменато дека е со глутен така да појма немам