Праска кајсија карфиол авокадо и кромид од 6+,а спанаќ сега на 7+ дадов првпат и цреша сега ќе дадам на 7+.Симни си ја бебе готвач ,ја најчесто по тоа се водам.
Овие се малку тврди, затоа се така означени. Мислам 8+ беа другите смокички. Има и на дм нивни од леќа.
Со сладок компир Со тиквичка имам дадено досега. Некогаш го ставам место масло, ако ми оди во комбинација. Пс. Кога има авокадо, масло не додавај плус
Околу 7 месец, телешко, пилешко, му давам само на холе чисто пилешко, некако од по маркетиве уште ми е страв
Според бебе готвач 8+ е телешко бебибиф а 9+пилешко и мисиркино , јадранка ми ја даде табелата со тоа што ми коригираше да почнам со 7 ++ со бебибиф а со пилешко би почнала 8++
Какао имам од био космос, органско и ставам на врв на лажичката ептен малку колку за вкус.. А ванила од грција ми донесоа, ама ако појдам ск ќе си земам од Дм има и таму чиста ванила.. Ај додека сме кај ваниливе можам да додавам ванила од стапче? Онака по малку да гребнам?
@babyboy1 за ванила појма немам јас.. Немам користено таква воопшто.. Значи во дм да барам.. Фала ти..
Кое млеко го користите за правење на јадење? На доење сме, а не сакам АД. 10+ @Chuchanov од 8 пилешко и мисиркино. Домашно земам. Телешко од 7 мислам дадов.
Смееш,гребни си слободно @RAK91 нема да сум ти од помош,јас кравјо полномасно 3,5% органско купувам,но не сум во Мк. Иначе Битолско со витамини или Алпско би користела.
И јас се мислам да пробам со кравјо. Ад купувам ама го јаде само во каши, а сакам да почне пред спиење да си пие од шише. Насекаде читам против аргументи за кравјо млеко и затоа не давам. Не знам што да мислам веќе.
И јас читав доста. Не знам што е паметно. Се мислам пред спиење или ако се разбуди да му дадам ама не знам какво. од кое АД земаш?