Мајки од колку месеци давате домашно лепче?Сакам да и дадам ама од ржано брашно и како го подготвувате?
Каков блендер или пасатор користите за храната на бебињата. Јас имам на Филипс, ама многу ми е голем. Некој предлог мајки
И јас имам на филипс,голем е ,ама па убаво пасира,имам од оние рачните ама послаб е 350 вати и некои работи не ги пасира убаво
Јас го имам овој и многу сум задоволна тој металниот дел се вади и лесно се мие. Рабои на 600 вати многу е добар. Исто моеже да се користи и како сецко.
Да ептен. Многу е лесен за миење дека тој едниот дел се вади и право под чешма. Мајка ми има блендер кој не се раздвојува и многу потешко е за миење.
Ме нервира што мала количина не блендира па морам да ,,акнам,, повеќе, па и јас да сркам кашичка. Затоа и вака ,,напредна,, сум ..машала
И јас имам ваков Бош, од прво дете уште. Маста му ја вадев сиве години и сеуште работи. Не ми се случувало да ми остане на дното неблендирано. Мислам тоа повеќе се случува со оние блендери целосни што се, ако ме разбирате. Оние статични. Овој е супер и лесен за одржување.
Одличен е, да не ме свативте грешно, ама кај било кој ако ставиш малку, не го ,,фаќа,, со перките Ако,ако...и за мама терба да има
Сигурно има LoBello во Мк? Кога барав последно, ми рекоа дека не се сигурни оти пак ќе ги носат кај нас.
Да, 100% Ова за во Дм го прочитав на фејсбук, ги рекламираат, а прееска бев до Еурофарм ги има и таму. Тие со вкус на банана и тие со повеќе видови на житарици се 125, а безглутенските се 190-и нешто.
Nie imame 5 ipol meseci i sega pocnavme po malce da probuvame vkusovi pa sakav da ve prasam koga i pravam kasa od svezo ovosje dali treba prvo da go obaram ovosjeto ili moze i svezo direktno vo blender?
Ако не и тешко на стомачето можеш и свежо. Јас до 10 ти месец практикував се да варам освен бананата и авокадото.
Денес го земав истиот рачен блендер на Делимано како на @Kaffe и го пробав, мислам дека и мала количина одлично изблендира, ставив половина јаболко за да го пробам само