8++ сме. Пробав од 7 месеци да дадам млечни призводи. Инаку палентата ја јаде со овошје. Не е до неа.
Моцарела не ја сакаат моиве а се над 2 години,ист ваков проблем имав од бучен козјак, сменив Алпско прифатија.
Се ова што наброја има во делимано кукер 20/1,јас го имам 18/1 бидејќи не ми требаше тоа за кисело млеко и супер се покажа, 4000 ден на попуст беше онака е 5 изгледа
Се знае ли потеклото на производите во БиОрг или ги имаат само сертификатите? Одамна немам нарачано зашто нешто не ми штима, малку чудно ми е дека имаат секакво овошје и зеленчук во секое време.
Ви јадат тиква децава? Мојава се гади, а со јаболче со сила ја јаде. Пробав и јас, си викам детево изведува, ама колку е грда господе. Дадов зготвена, ама можно ли е да не сака дека е правена?
Јас во готвач на пареа ја правам супер ја прифати. А од купечките мидлам дека на почетокот имав земено поодвратно мешто не бев видела
Јас за првата ќерка кога порачував имаше многу помалку избор. Сега се и сешто има. јајца порачав ај полесно демек, да не земам од кај женава од село, цели со гомна беа. Изгледа мислат што поусрани тоа “поприродни”. Кога почнав да купувам јајца домашни, баш истражував. Додека сите мислат дека тоа е одраз на природно, уствари значи дека се чуваат во лоши хигиенски услови.
И домашно зготвена и на хип (таа ја имав) исто. Со јаболка и некако ја јаде. Еј нервите ми се истенчија со ова јадење па нејадење
Јас кога давам нешто и ако не сака да го јаде малиот, татко му одма остај го алергичен е на тоа не го терај да јаде не е убаво
Така ко мене ќе најдеш на среќа поблага и ќе се чудиш како да и ја зачуваш Варена ја давам инаку првите не ги јадеше ,вчера и направив се погоди блага. Ја обожаваше. Обично што и направам и тргам за уште еднаш другото го печеме за нас ,ама сега нееема