Ако немаш опција да најдеш од домашно чувано теле (што реално е многу тешко), веро или месара Андрија (нешто така беше се ја заборавам, во Тафталиџе), само ќе нагласиш дека ти е за бебе и знаат какво да ти дадат.
андреја е некој тип кој порано работел во Веро и бил одговорен за месо Се наоѓа на Гологанов. Тој реон кај Веро 2 (мислам подоле е, ама тука е, пак Тафталиџе). поповски има во Лептокарија и во К4, кај Антико Пс. Од андреа можеш да нарачаш и преку пакет.мк
Знам дека е најдобра опција домашно, до скоро имав и залихи во фрижидер од домашно чувано теле,но сега морам да купам од месара.
Од Андреа од Тафталиџе зимам и јас. Телешко за бебе и знаат. Веро почнаа да забушаваат нешо со месото.
Во која смисла? Последниот пат кога земав, парчето ми изгледаше како да го делеле на две, мало беше ептен. Или па така ми се чинеше можеби
Жени тие што блендирате со рачен блендер да ми препорачате добар и небучен толку, моето бебе упла има од нутрибулетот
Јас користам на делимано искрено сум презадоволна местиш јачина и брзина и топ е Некад го држам во раце и заедно блендираме нема мака не се плаши
Да ве прашам грав од кога давате, гледам на бебе готвач е од 11 месеци. Јас се мислам гравот се дава после годинка. Па ако може и да ми кажете како го спремате за бебе.
Мешунки и со првото и сега на 8+. Ствараат гасови и тешко им е на мешето. Па ова малово како што имаше мака со тие грчевите ужаш ми иде од самата помисла да не плачи исто како на почеток