Ај јас пак да прашам. Тиквата за овошје или зеленчук се рачуна? Дека давам најизменично овошје па зеленчук, да знам дали да ја планирам после крушиве..
Мајки, од кој органски ориз користите? Овој на Холе го потрошив и сакам да земам стандарден зрнест ориз и како што барав во големите маркети, во делот за органска храна имаше само органски интегрален и органски басамати ориз... Вие каков користите? Инаку спанаќот ни е успешно воведен...
По колку грама давате на бебе од 6+++ месеци да јаде? Јас на моите им давам по 180гр ама најчесто плачат сакаат уште а не знам дали може да дадам повеќе Јадачи големи се
Мајки што имате воведено вечера- што давате? Прв ден дадпв вечера денес ноќна на хип ама немам идеи за понатака. Леб кога можам да воведам? Бебе е 8месеци
Баш сега им го глесав профилот и ми изгледаат многу ок производите. Фала ти најмногу. Ќе земам од таму ориз...
Да малце измешав, да воведени се испорбани, од пашканатот сам не јадеше никако, морковче си сакаше и батат исто, па сега прв пат пробувам да го измешам и еве.. Before And after Кромид кога можам да воведам? 5 месеци и две недели сме.