Јас пашканатот и го воведов со батат брокула и малку маслиново и баш и се допадна иначе се сложубам со @Bicka77 дека има многу јак мирис и вкус и подобро е да го измешаш.
Јогуртот претпоставувам можам со овошна каша да го дадам. Дали треба да внимавам со која житарка? Се мислам помеѓу пченка на Хипп, просо и гриз.
Мајки свежа смоква како имате воведено? Ја блендате или пасирате? Видов денес искочени се веќе па сакав да дадам тие секако не се прскат може да воведам
Не ме карајте Животинско царство со што е можам да му дадам да проба? Сакам барем од некоја храна парче да заџвака и да сака. Од се ми се гади се нервирам. Во градинка рекоа пасирано даваат моево ако не е мазно на блендер се дави ама буквално повраќа. Иначе сите работи ги исчитав и приобав за BLW
Колку месеци бидна? Смоки џвака? Чоколадо е во ред ако дадеш од овие со голем процент какао. Најлепше жеље е со прифатлив вкус.
10++ ништо не сака и смоки и бисквити а и се што јадеме му нудам...мислев да не се полаже со чоколадо друга идеја немам
Ако некој знае како е тоа сум јас. Да ти кажам од искуство синко ни животинско не го фасцинираше. Да кажеш чоколадо јаде друго не. Во периоди на нејадење само титем смоки лини леб и животинско понекогаш.
Ама син ми се јаде никогаш не ми одбил оброк. Дури и кисело да му е он ќе прај фаци ама јаде...среќа тоа. Само ме нервира со парчиња што не сака да можам да му сервирам сецкано да јаде и да јаде со нас на маса, а не да го раниме. Како тргнал до 2г блендирано ќе јаде
Што дум разбрала леле леле. Не се оптеретувај со тоа мајка. Ке пројаде и проџвака. Остави го некој период не го притискај и форсирај. Еден период синко се давеше од леб а џвакаше ореви, па види што глумец е.