Ете веќе ти кажала членката пред мене некој идеи, друго со што можеш, јас му правам цвекло со лук блендирано, после додавам малку урда и павлака, мешам тоа и му давам со макарони или со тарана, некогаш и со лебче.
Детето ми пројаде. Има две заби долни. Право зајче е Си отвара уста, колку е слатка, дури не ми се верува За појадок житна кашичка со слива и јаболко, си ја лапна цела За ручек рататули готова кашичка од дм baby love, пола ја изеде. Презадоволна сум. Таман се среди, на апликацијата гледам за 2 дена ќе влезе во шестиот скок. Јухуууу
Од зегин земам. Нема ништо во него да го прави за поголеми деца. Земи слободно ако не најдеш од човек.
Mesoto go zamrznuvam na Mali parcenca kolku sto mi e potrebno za Eden obrok..e Sega Dali koga vadite edno parce go odmrznuvate prvo Ili vo voda odma go varite
Со овесни снегулки и ад, можеш и банана да додадеш, многу е убаво. Јас да прашам вечера од кога давате? Мојата е 7 и пол месеци, почнав со дохрана од 4 и пол. Во последно време многу често се буде ноќеска за млеко. Се мислам да и воведам вечера.
Ти најубаво си знаеш ако мислеш дека треба воведи, и јас воведов тоа време иако повеќето велеа дека е рано, и мислам дека правилно постапив си го осекав детето дека му треба, така да мајка ако мислеш дека треба слободно си воведи
И мојата така се будеше и приметив дека млекото не и е доволно,а и почна да намалува со пиење АД, повеќе сака да јаде оброци ,па и воведов вечера некаде некој ден пред да наполни 8. Да,смееш @Ema.Sk браво,ете ќе биде, само моево јануарски бебе уште нема заби,ама џвака како луда парчиња.
Овие ги земав за промена малку Кажете некој рецепт со јогурт или овошје. А, и дали да ги мелам или цели?
Може ми е глупаво прашањето, ама подобро да си прашам затоа што не знам. Веќе имам воведено цело јајце, сега сакам да му дадам и такво јајце од препелица. Прво од кога може да се дава такво, за една недела 11 месеци ќе прави, и дали се воведува како и претходно, или одма цело можам да му дадам? Знам дека јајце си е јајце, ама пак ме интересира да не направам некој проблем.