Ќе пробам после прва дремка па ќе видиме како ќе биде. Да бидам упорна да го заспијам без да цица. Викаш и после трета дремка. Тоа не е касно? До кога ви е третата дремка?
Jas probav posle prva dremka ama togas mnogu kasno mi se faka, ne sekogas spie isto i kje se poremeti skroz zatoa mu davam pred dremka pa kje pocekam do pola saat za da cica i zaspiva.. moze gresam
Глутен кога воведовте и преку која житарка? Дали има некое посебно правило при воведување на глутен или стандардно се дава три дена по ред за воведување?
Ќе пробам и така. Значи имате каша, дремка па пак каша. Во меѓувреме не цица така? Па исто и ние. Некогаш дремката е пола саат ама некогаш може и два саати да се. Стварно немам памет
Женчиња Семолината на хипп е пченичен гриз? Може да да ја правам со адаптирано? Со тоа ќе ми биде воведен глутенот?
Аха душа Таман за ручек. Тоа е веќе друго дека нас трета дремка ни е 5 ипол 6.Јас па се занесов малку ко сите деца исто да спијат
Цица за заспивање.Некогаш повеќе некогаш помалку.Со мене само со цицање заспива а со татко му ќе шеткаат,ќе се чешкаат и ќе заспие.
Mozes so pavlaka,patlidzan,lukce ko gvakamole ke dojde. Probaj dunja,kivi,portokal imas sea kolku da razbies monotonija
Ako ti e strav da mu dades parce hrana samo da lapne nesto ondak daj mu lazica pa neka sr zabavlja da misli deka i jade sam. Ke mu stavis malce kolky da ima sto da lizne ako pogodi usteto
Мајки, од кој готвач на пареа сте задоволни? Не знаев кај да го поставам прашањето извинете ако е грешка. Нас ни е уште рано да ви се приклучиме во темава но да се спремаме полека. Фала
Па не знам дали би можела така а и немам многу истражено/прочитано околу таквиот начин на хранење. А за лажиче му давам силиконско и го бута цело време во уста ама друго да му доближам со храна одма ја затвора. Ќе ме шлакне
Solidstarts imas app,web,insta se ima kaj niv od info. Ili majkatakata na insta taa e nasa drzi i one on one obuki
Најобично, прво просо што ми дојде под рака го купив и го давам. Треба да откисне минумум 2 часа пред да го вариш. Јас го покиснувам од вечерта да не го мислам, се вари 10тина мин. Ќе испукаат зрната ќе биде меко на лажичка.