Сабајле кога ќе стане цицнува малце, после меѓу оброците цица и пред спиење цица. Навечер се буди 2 пати ама тоа не и го рачунам за цицање, ќе цицне 2 пати ќе заспие, се лаже само. Значи 3 асални подои што според мене се малце, а и според килажата манекенска наша очигледно се малце.
Уф за парченца страв ми е. Пример просо или киноа ако не е изблендирано ми плука или овес. Па сега овесот го сомелев па така ќе пробам.. а на грчкиот јогурт му ставаш плус водичка?
Зденка не се дава на бебе, всушност и воопшто не е здрава. Како што се виршлите во месната индустрија така се зденките во млечната. Ако веќе давате нека биде 12+
Зависи од бебето, ама од мое искуство подобро од 5,5-6. Може веќе седи или набрзо ќе седне, можеш со пасирана храна да почнеш и секако дигестивниот систем им е поразвиен.. Мене прерано ми личи од 4.
И јас планирав од 5 да почнам, рано ми е и мене некако уште на 4ри. Плус, не сакам да блендирам, ќе пасирам дефинитивно.
Devojki nie sme 5+++. Zemav proso od stokomak i kinoa ama da ti bilo prosoto so gluten. Deness kupiv od kam ii proso i kinoa pozadi pishuva shekjeri 0 g. Dali nekoja gi koristi? Iako nemame 6m seushte, na 06ti pravime 6m, dali mozham da mu spremam proso za doruchek? Blagodaram
Мами дали може да му давам грашок со телешко месо , малку сладок компир ко за вкус и една китка брокула , маслиново ? бојкотираме за ручек Ништо не сака да јаде , а за сабајле некогаш прифаќа