Pomos kako da se naucime da pijame voda 8+ sme sekakvi sisinja kupivme i nesaka pijavme cajce sega i toa ne go saka na adaptirano mleko sme od pocetok
Од обична отворена чашка мала или шолјичка. По правило треба да е полна до горе, за кога ќе му се намокри горната усна, автоматски да го подотвори устето и да голтне.
Мислам дека засркнувањето е нормално, така ќе научи. Јас барем на моето ич не му се потресував кога се засркнуваше од вода, од старт давав од таква чашка, па после неколку месеци почнав прво магична, па со цевче, сега веќе ич не му е проблем, пие од секаква чаша.
Imas na dr. Brown. Mislam okolu 500 mkd se. Rotira 360, moze da pie kako saka i da ne se iskape. Se spremam da ja zemam, maliov e 9m
И мене ова ме интересира, anyone? Beorg имаше едно ама е затворено . Добра земја во Тафталиџе викаат органско е ама не сум ја проверила.
И јас имам на Нук 360 чашата. Одлична е, многу долго ја користевме. Само ако купуваш ќе бараш да има капаче затоа што некои се продаваат со, а некои без капаче. Воопшто не е практично ниту хигенски ако нема капаче, а треба да ја пакуваш за надвор.
Некој рецепт за мафини за бебе 9++да дадете. И направив денес од око едни со банана и јаболка, 2 изеде со мерак . П.с. немам инста за мала беба профилот да го листам Едит: правел ли некој со палента мини проја/мафин за бебе да каже како да не е многу сува?
Мамички ќе почнуваме со млечни производи со синко наскоро па сакам да споделите искуство со кој млечен производ сте започнале, кисело млеко, јогурт, урда, путер…
https://malabebavelikigurman.com/category/recepti/mafini/ На сајтот ги има скоро истите рецепти од инста
Затоа сме тука да споделиме Има и бесплатна апликација на play store само за андроид, исто пуна рецепти е. Жената е неуморна со комбинации, само мојов ништо што не јаде е друга приказна Се тешам дека бар јас здраво си јадам
Јас прв пат и правам мафини, измислив по мое нешто, банана, јаболко, овес, викам ај да видам дал ќе сака. Кога фати да бута, од една страна јас и давам, од друга она џапа од послужавникот и бута во уста. Па мерак ми направи некако дека и се свиѓаа, сега ќе и смислувам нови комбинации